«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ»! Γάλλοι επιστήμονες ανθίστανται και ζητούν απαντήσεις!!! video

Οι «ειδικοί» του Κράτους μας οφείλoυν να τοποθετηθούν….

Ο Christian Perronne είναι Γάλλος γιατρός και πανεπιστημιακός καθηγητής λοιμοξιωλογίας, ειδικευμένος στον τομέα των παθολογιών και των αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών αλλά και πρώην πρόεδρος της ειδικής επιτροπής για τις μεταδοτικές ασθένειες του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας.

H γαλλική εφημερίδα Francesoir δημοσίευσε στις 3 Δεκεμβρίου επιστολή του Καθηγητή με τίτλο «Eμβόλιο mRNA: ηχηρή έκκληση από τον καθηγητή Perronne» όπου αναπαράγει την ανοιχτή επιστολή του που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σε αυτή ο καθηγητής αποκαλεί τα «εμβόλια« που δίνονται στην Ευρώπη όχι εμβόλια αλλά «προϊόντα γονιδιακής θεραπείας», τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αλλαγές στα γονίδια και αντιδράσεις στον οργανισμό μας.

Εμείς απλά παραθέτουμε τι είπε και ελπίζουμε να απαντήσουν στις εν λόγω ανησυχίες οι «ειδικοί» της κρατικής Επιτροπής στην χώρα μας.

Εκτενή αποσπάσματα από την επιστολή του καθηγητή Perronne:

Η Γαλλία, η οποία ζει έναν εφιάλτη για μήνες, ξυπνά.

Σε πολλές πόλεις της όμορφης χώρας μας, οι άνθρωποι διαδηλώνουν για να ανακτήσουν την ελευθερία τους και να απαιτήσουν την επιστροφή της δημοκρατίας.

Ως γιατρός, ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες και ως πρόεδρος πολλών φορέων δημόσιας υγείας και υγειονομικών συμβουλίων, και επί των εμβολίων, συνειδητοποιώ καθημερινά τις αβεβαιότητες που δημιουργούν φόβο και αυξανόμενη σύγχυση μεταξύ των συμπολιτών μας. Ρισκάρω στο να χαρακτηριστώ ξανά ως «συνωμότης» ή καλύτερα ακόμα ως «καθησυχαστικός», όροι που ορίζουν εκείνους που επικρίνουν ή αμφισβητούν την ενιαία σκέψη.

Νιώθω περήφανος τελικά για αυτούς τους χαρακτηρισμού, καθώς τα λόγια μου εκφράζουν την αλήθεια και δεν έχουν αλλάξει από την αρχή της επιδημίας. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι δική μου ευθύνη τοποθετηθώ εκ νέου για ολόκληρη την ιατρική πτυχή του Covid-19 και ειδικότερα για το θέμα του εμβολίου.

Πολλοί Γάλλοι έχουν υπνωτιστεί από την πολιτική του φόβου. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, μας ενημέρωσαν για ένα δεύτερο τρομερό κύμα επιδημίας, χειρότερο από το πρώτο.

(…)

Ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής ομιλίας προέβλεψε τουλάχιστον 400.000 θανάτους.

(…)

Αυτοί οι μη ρεαλιστικοί αριθμοί είχαν μόνο έναν στόχο, να ενισχύσουν τον φόβο, προκειμένου να μας κρατήσουν περιορισμένους.

(…)

Η επιδημία υποχωρεί.

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης την συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και που μας προστατεύει φυσικά από τον ιό.

Τα στελέχη των ιών που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη μολυσματικότητα τους. Οι αρχές δεν θα μπορέσουν να πουν ότι είναι χάρη στην καραντίνα, επειδή η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν από την εφαρμογή της. Η μείωση της επιδημίας είχε αρχίσει, σε ορισμένες πόλεις, ακόμα και πριν από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που αφορούν πολύ ηλικιωμένους, παχύσαρκα άτομα ή άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις και έχουν ήδη παραλύσει. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν, αναγνωρίζονται εύκολα. Επομένως, τα υγειονομικά μέτρα πρέπει να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και την θεραπεία τους, όσο το δυνατόν νωρίτερα από την έναρξη των συμπτωμάτων, με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια επιβεβαιώνονται ευρέως, άπαξ και χορηγείται το φάρμακο εγκαίρως. Κατά αυτόν τον τρόπο, πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

(…)

Ποιό είναι λοιπόν το όφελος ενός μαζικού εμβολίου για μια ασθένεια, της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Όχι! Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

Πιο ενοχλητικό είναι ακόμα ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, λένε ότι είναι έτοιμες να εμβολιαστούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν γίνει βιαστικά, ενώ κανένα δεδομένο της αποτελεσματικότητας ή της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων δεν δημοσιεύθηκε ως σήμερα.

(…)

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που μας προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή γίνεται για πρώτη φορά στον άνθρωπο. Τι θα συμβεί αν τα κύτταρα ορισμένων “εμβολιασμένων” παρήγαγαν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας;

Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν projects με DNA. Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρά μας, εξ΄αρχής, περιέχουν τους λεγόμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας. Αυτοί οι «εξημερωμένοι» ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως ακίνδυνοι (σε ​​αντίθεση με τον ιό HIV, τον ρετροϊό του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη μεταγραφάση, ικανή να μεταγράφει προς τα πίσω, από το RNA στο DNA.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγούμενο με ένεση θα ήταν σε θέση να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο έπειτα μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας. Υπάρχει επομένως κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. Εκείνοι που διεξάγουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και κάνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου πειραματόζωα.

Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες ή το διαγονιδιακό καλαμπόκι (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί).Christian Perronne

Την ίδια στιγμή, η γενετίστρια εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες, Alexandra Henrion, αναφέρει πως το εμβόλιο COVID «δεν είναι εμβόλιο αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα γονίδιο γενετικής, μια γονιδιακή προφυλακτική θεραπεία».

Δείτε:

loading...