ΥΠΟΓΡΑΦΗ ιστορικής συμφωνίας! Ο κορωνοϊός φέρνει ανατροπές, vid

 

Πολιτικές προεκτάσεις με το εμβόλιο – Το βλέμμα στραμμένο σε παγκόσμια (συγ)κυβέρνηση

Τελικά η Υγεία δείχνει τον δρόμο. Η ανάγκη των πολιτών να γλυτώσουν από μία ασθένεια ή τους περιορισμούς που με αφορμή αυτήν επιβάλλουν, ενώνει προσωρινά τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα του πλανήτη.

Κυκλοφόρησε, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ, το βίντεο από την ειδική τηλεδιάσκεψη Πούτιν με τους συμμετέχοντες στην υπογραφή του ιστορικού, όπως περιγράφεται, μνημονίου μεταξύ AstraZeneca (εμβόλιο Οξφόρδης) και του Εθνικoύ Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Ν.Φ. Γκαμαλέγια μαζί με άλλα 2 ρωσικά ιδρύματα, που συνδημιούργησαν και παράγουν το πρώτο ρωσικό εμβόλιο Sputnik V.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε προσωπικά στον εκτελεστικό διευθυντή της AstraZeneca Πασκάλ Σορίο, ο οποίος εκπροσώπησε την εταιρεία υπογράφοντας, με την ρωσική, ενώ αρχικά ήταν άκρως ανταγωνιστικές οι δύο εταιρείες μεταξύ τους.

Το «παρών» έδωσαν Βρετανοί και Ρώσοι ειδικοί, ενώ η συμφωνία προβλέπει επιστημονική και επιχειρηματική συνεργασία για την συμπαραγωγή, ανάπτυξη και συνεκμετάλλευση εμβολίων. Ποιός ξέρει και για τί άλλο αργότερα.

Όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε ένα είδους προσωρινής παγκόσμιας συνεννόησης με το βλέμμα σε συγκυβέρνηση Δύσης-Ρωσίας και των δύο νοοτροπιών που κρύβονται από πίσω (Διεθνισμός, παγκοσμιοποίηση – Εθνική Δεξιά, πολυκεντρικός κόσμος εθνών κρατών).

Ο Πούτιν ευχήθηκε σε όλους τους δημιουργούς εμβολίων παγκοσμίως επιτυχίες, αξιολογώντας την συγκεκριμένη συνεργασία ως «πειστικό παράδειγμα ένωσης επιστημονικών δυνάμεων, τεχνολογιών, επενδύσεων για χάρη του κοινού σκοπού, την προστασία της ζωής, της υγείας και ασφάλειας εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη».

Χάριν αυτού του κοινού σκοπού, σύντομα, κατά τα φαινόμενα, θα γίνουμε μάρτυρες της ένωσης και σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο. Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε άλλωστε νύξη στην σχετική συμφωνία για παγκόσμια συνεργασία στο πλαίσιο των G20, αλλά και στις σχετικές εκκλήσεις του ΠΟΥ και του ΟΗΕ, καθώς είναι σημαντικό «να χρησιμοποιηθούν όλες οι δυνατότητες διεθνούς συνεργασίας, ώστε να πλησιάσει στο μέγιστο βαθμό η στιγμή, που η επικίνδυνη λοίμωξη θα νικηθεί επιτέλους».

Το αν αυτή η συνεργασία θα πετύχει, θα το δούμε στο τέλος της ημέρας σε έναν πλανήτη, στον οποίο οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες για όσους έχουν μάτια και βλέπουν.

loading...