«Προπαγανδίζετε το εμβόλιο» – «Χαμός» σε εκπομπή μετά από ΑΓΡΙΑ επεισόδια στην Χαλκιδική, vid

 Στα όριά τους οι πολίτες – Απίστευτες εικόνες

Στην Συκιά Χαλκιδικής σε ένα χωριό 2.500 κατοίκων, οι πολίτες ξεσηκώθηκαν κατά τωνμέτρων του κορωνοϊού. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και υπήρξε συμπλοκή.

Όχημα της ασφάλειας αποχώρησε από εκεί με σπασμένα τζάμια. Δευτερόλεπτα πριν έχει δεχτεί καταδρομική επιθεσή με πέτρες, ενώ ένας πολίτης ξάπλωσε μπροστά στο όχημα για να μην φύγει με ένα κάτοικο που έχει συλληφθεί, ενώ ένας άλλος εξαγριωμένος κάτοικος χοροπηδάει στην οροφή του οχήματος, λυγίζοντάς το, ενώ ένας τρίος σπάει το παρμπορίζ.

«Γιατί υποχρέωση σε εμβόλιο πείραμα;», γράφει ένα πανό

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες. Συνολικά κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε 9. Ανάμεσα τους και στον άνθρωπο που τραβούσε τα βίντεο των επεισοδίων.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των μαγαζιών τους και τα μέτρα περιορισμού της κινητικότητας.

Στην κάμερα μίλησε, ο κ. Γιώργος Λίξας ένας εκ των συλληφθέντων για τη συμμετοχή στις διαμαρτυρίες, ο οποίος είπε στον δημοσιογράφο πως «προπαγανδίζετε μια χαρά το εμβόλιο».

«Ζητήσαμε αποδείξεις για το θέμα που ταλανίζει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αυτό που ζητήσαμε και είναι αυτονόητο είναι μελέτες για όσα λένε για την επικινδυνότητα του ιού, τη μεταδοτικότητά του, τους θανάτους. Ζητάμε να γίνουν νεκροψίες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνονται νεκροψίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

loading...