Βόβολης: Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, απλά ΔΕΝ γνωρίζουμε τι είναι αυτό το «εμβόλιο», vid

 

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, δήλωσε τα παρακάτω, σε σχέση με τον κορωνοϊό, το εμβόλιο και το lockdown:

Δεν παίρνουμε τα μέτρα, τα οποία έπρεπε να έχουμε πάρει. Τα μέτρα τα οποία πήρε η κυβέρνηση ήταν καταστροφικά. Πανηγύριζαν κάποτε και δέχονταν συγχαρητήρια. Θέλω να δω, αν δέχονται συγχαρητήρια ακόμα.

Είμαστε η χώρα, η οποία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό αύξησης θανάτων και η χώρα, η οποία έχει το καταστροφικότερο Lockdown, τον μεγαλύτερο εγκλεισμό. Κάποιος πρέπει να απολογηθεί κάποια στιγμή. Είμαστε όλοι μέσα, αλλά αυξάνονται κάθε μέρα οι θάνατοι. Ας μας πουν τι έχει γίνει.

Ο ρυθμός θανάτων στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλος, μέχρι τον Φεβρουάριο θα εξισορροπηστεί με εκείνον της Σουηδίας, στην οποία όλοι σχεδόν ήταν έξω.

Άνθρωποι πεθαίνουν έξω από τις κλινικές. Φοβούνται να μπουν μέσα για να μην κολλήσουν COVID και πεθαίνουν από έμφραγμα. Καρκινοπαθείς χάνουν τις θεραπείες του. Το βλέπουμε καθημερινά αυτό! Δεν υπάρχει πλέον άλλη νόσος! Μόνο ο COVID 19! Από αυτό θα πεθάνετε όλοι να το ξέρετε (ειρωνικά). Δεν υπάρχουν καρδιοπαθείς; Δεν υπάρχουν άλλοι; Τους αφήνουμε έτσι;

Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές. Υπάρχουν εμβόλια που βοήθησαν πάρα πολύ τον κόσμο. Δεν γνωρίζουμε πράγματα ΓΙΑ ΑΥΤΟ το εμβόλιο: 1. Δεν υπάρχουν μελέτες για αυτό το εμβόλιο, καθώς χρειάζονται χρόνια. Αν βεβαιωθούμε θα το συστήσουμε και 2. Είμαστε αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα.

Δεν υπάρχουν αρνητές του εμβολίου, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να το κάνουν γρήγορα και άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν αυτό το εμβόλιο γρήγορα ή καθόλου. Ας μην βάζουμε ταμπέλες.

Το Μητρώο Εμβολιασμών που προωθούν είναι υποχρεωτικότητα (δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις, τα παιδιά δεν θα μπορούν να πάνε σχολείο κοκ.).

Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει περάσει την νόσο δεν χρήζει εμβολίου.

loading...