Πύρινος Λόγιος : «Αυτός που πρέπει να πεθάνει». Διώχνουν τον Τράγκα εκ νέου από ΤV και ρ/σ

Αυτό που συμβαίνει με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα ξεπερνάει κάθε είδους πολιτικό φασισμό! Ο δημοσιογράφος που αποτελεί από μόνος του πλέον το τελευταίο προπύργιο της ελληνικής Αντίστασης ενάντια στην νεοταξική λαίλαπα που έχει χτυπήσει τη πατρίδα μας εδώ και μια δεκαετία, διώκεται φανερά πλέον από το μητσοτακικό Μέγαρο Μαξίμου και η μάχη έχει γίνει από πλευράς πρωθυπουργού «προσωπική μάχη μέχρι τελικής πτώσεως»!

«Η εγώ ή αυτός», φέρεται να έχει πεί ο Μητσοτάκης στους προσωπικούς του συμβούλους, και οι τελευταίοι έλκουν εξαπολύσει στην κυριολεξία προγκρόμ εναντίον όλων όσων προσφέρουν στέγη στον μαχητικό δημοσιογράφο που καθημερινά η ακροαματικότητα των εκπομπών του χτυπάει κόκκινο στα μηχανάκια μέτρησης ακροαματικότητας του ραδιοφώνου.

Είναι γεγονός ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις του Τράγκα για τους λοιμωξιολόγους Τσιόδρα, Μαγιορκίνη και Παγώνη και τον ρόλο που έχουν παίξει στις αποφάσεις του Μαξίμου για το νέο lockdown, έχουν προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Ο Μητσοτάκης και η αμαρτωλή παρέα του Μαξίμου, δείχνουν ως υπεύθυνο για όλα αυτά τον μεγαλοδημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα και ο πόλεμος που εξαπολύθηκε εναντίον του κορυφώνεται με νέους διωγμούς από τα νέα του «στέκια», τον ρ/σ ΕΛΛΑΔΑ 943 και ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος στην πρωινή του εκπομπή, «εξομολογήθηκε» το θέμα και εμμέσως πλήν σαφώς, υπονόησε πως το Μαξίμου πιέζει αφόρητα τα μίντια που τον φιλοξενούν να του…δείξουν το δρόμο της εξόδου, ειδ’ άλλως θα εξαφανιστούν τα ίδια από τα ελληνικά ερτζιανά.

«Η ατμόσφαιρα στον χώρο που εργάζομαι τελευταία έχει γίνει παγωμένη», δήλωσε ο δημοσιογράφος το πρωί με φωνή αρκετά βαριά. Και η αλήθεια είναι ότι αυτά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των εκπομπών του (κόψιμο ομιλίας κάθετο χωρίς προειδοποίηση από το κοντρόλ, περίεργες «βλάβες» στους σέρβερ των μηνυμάτων, παρεμβολές, παρατεταμένες διακοπές στον ήχο κλπ) είναι τουλάχιστον περίεργα, μιας και δεν συμβαίνουν άπαξ, αλλά…κατά συρροή και καθημερινά. Επομένως, δικαίως αναρωτιέται «τι στα κομμάτια συμβαίνει».

Πρίν από αρκετό καιρό, στα μέσα της χρονιάς και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου lockdown, είχα αναρτήσει ένα κείμενο – αφιέρωμα στον Γιώργο Τράγκα εξ αιτίας της βίαιης εκδίωξης του (με ένα SMS, όπως είχε πεί ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου που είχε δώσει) από τον σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και το τηλεοπτικό κανάλι που τον φιλοξενούσε τα βράδια. Το κείμενο είχε τίτλο «Αυτός που πρέπει να πεθάνει» και – για να είμαι ειλικρινής – δεν περίμενα να είχε …συνέχεια το προγκρόμ αυτό. Οι γελοίοι αυτοί τύποι που έχουν καταλάβει «νομίμως» το Μαξίμου, είχαν τότε αρκετά «ξεβρακωθεί» μετά από αυτά τα τότε γεγονότα. Μου ήρθε, προσωπικά, «κεραμίδα στο κεφάλι», όταν άκουσα εμβρόντητος τον ίδιο να εξομολογείται εκ νέου ότι το …προγκρόμ συνεχίζεται!

Τελικά, δεν έχουμε μόνο μια γελοία κυβέρνηση πολιτικών αριστεροδέξιων κλόουν. Έχουμε ίσως τη χειρότερη κυβέρνηση από καταβολής ελληνικού κράτους, που σπρώχνει καθημερινά τη πατρίδα μας ολοένα και πιο κοντά στο πιο σκοτεινό βάραθρο της Ιστορίας της….

Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του «Ψευτορωμαίϊκου»! Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ ότι θα μπορούσε να είναι και η πλέον ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση «κοινών φονιάδων» που στόχο είχε τη μαζική δολοφονία Ελλήνων και το προγκρόμ ενάντια σε κάθε ελεύθερη φωνή!

Ο Τράγκας μπορεί όντως να φύγει από τα ερτζιανά κύριε Μητσοτάκη! Αλλά αλίμονο για σένα, το «φάντασμα» του θα είναι τρομερότερο! Και το ελικόπτερο με το οποίο θα αναγκαστείς κι εσύ να φύγεις, μπορεί ξαφνικά να…μείνει από καύσιμα την ώρα της πτήσης!

Πύρινος Λόγιος

https://www.triklopodia.gr

loading...