Το πραγματικό πρόσωπο της νέας παγκόσμιας τάξης….Silent weapons for quiet wars

GEWKWN:

Το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων του 2020 για την ανθρωπότητα, είναι ότι η “Νέα τάξη πραγμάτων” μέσα στο 2021 θα οδηγηθεί στην κατάρρευση.   Μπορεί οι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να την επιβάλουν να είναι αδίστακτοι , αλλά στην κυριολεξία είναι ανίκανοι, έχουν αναλάβει να επιχειρήσουν το μεγαλύτερο τόλμημα στην ιστορία του συστήματος εξουσίας……. Έχουν αναλάβει να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τυραννία, η οποία θα εξουσιάζει το σύνολο του πλανήτη, η ανθρωπότητα όμως, σύντομα θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας μιας τεράστιας  σύγκρουσης, διότι η αλαζονεία της Ν.Τ.Π έχει “ξυπνήσει” δυνάμεις πανίσχυρες, που αποτελούν τον “εφιάλτη” της εξουσίας.

Θυμάστε το τραγούδι που έλεγε ‘’ Ένα μύθο θα σας πω, που τον μάθαμε παιδιά… Ήταν κάποιοι μια φορά…… Για τους ανθρώπους είχαν φρίκη κι ένα μίσος φοβερό……. Αυτό που θα διαβάσετε όμως δε είναι Μύθος, δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα….

Το πραγματικό πρόσωπο της νέας παγκόσμιας τάξης….

Silent weapons for quiet wars…( αθόρυβα όπλα για ήσυχους πολέμους ) της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…

Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την καταπάτησή στη ζωή του έως ότου η πίεση (ψυχολογική μέσω οικονομικής) γίνει πολύ μεγάλη και διαλύονται.

 

Επομένως, το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, τις επιλογές και την κινητικότητα των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειραγωγώντας τις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας, καθώς και τις φυσικές, πνευματικές και συναισθηματικές τους δυνάμεις και αδυναμίες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….. (Ο ΟΗΕ, η ΕΕ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων , η Ομάδα Bilderberg , η Τριμερής Επιτροπή , οι Rockefeller, οι Rothschilds, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, ο Σύλλογος της Ρώμης, ο πάπας….

– Κρατήστε το κοινό ανίδεο… Δημιουργήστε απασχολημένους

– Επίθεση στην οικογενειακή μονάδα… .Έλεγχος της εκπαίδευσης των νέων

– Δώστε λιγότερα μετρητά και περισσότερη πίστωση και χρήματα

– Επίθεση εναντίον της εκκλησίας…. Καταστρέψτε την πίστη

–  Κοινωνική συμμόρφωση….. Μεγιστοποιήστε τον έλεγχο…… .Ελάχιστη αντίσταση στον έλεγχο

– Κατάρρευση νομίσματος…… Καταστρέψτε την πίστη των ανθρώπων μεταξύ τους…

Μέσα μαζικής ενημέρωσης:  Κρατήστε την προσοχή του κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα και δώστε τους θέματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.

Σχολεία:  Κρατήστε τους νέους αδιάφορους  για τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

Εργασία: Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, χωρίς χρόνο να σκέπτεται.

 

Η εμπειρία έχει αποδείξει  ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης ενός σιωπηλού όπλου και απόκτησης του ελέγχου του κοινού είναι να διατηρεί το κοινό απείθαρχο και να αγνοεί τις βασικές αρχές του συστήματος από τη μία πλευρά,  διατηρώντας ταυτόχρονα την σύγχυση, την αποδιοργάνωση, και να αποσπά την προσοχή σε θέματα όχι πραγματικής σημασίας από την άλλη πλευρά.

Αυτό επιτυγχάνεται:

(1) σαμποτάροντας  τις ψυχικές τους δραστηριότητες,  παροχή προγράμματος χαμηλής ποιότητας δημόσιας εκπαίδευσης, στα μαθηματικά, τη λογική, το σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά  και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργικότητα.

(2) εμπλέκοντας τα συναισθήματά τους, αυξάνοντας την απόλαυσή τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες, με:

(α) αδιάκοπες συναισθηματικές συγκρούσεις και επιθέσεις (διανοητικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω συνεχούς δέσμευσης…. σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης – μέσω TV και οι εφημερίδων

(β) δίνοντάς τους αυτό που θέλουν, σε υπερβολικό βαθμό,  “πρόχειρο φαγητό για σκέψη” – και στερώντας τους από αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

(3) ξαναγράφοντας την ιστορία και το νόμο και υποβάλλοντας το κοινό στην αποκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορούν να μετατοπίσουν τη σκέψη τους από τις προσωπικές ανάγκες σε εξαιρετικά κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.

Αυτά αποκλείουν το ενδιαφέρον τους και την ανακάλυψη των σιωπηλών όπλων της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερη σύγχυση, τόσο περισσότερο κέρδος. Επομένως, η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργήσετε προβλήματα και στη συνέχεια να προσφέρετε λύσεις.

Αλληλουχία:

Κατανέμεις  ευκαιρίες…. καταστρέφεις τις ευκαιρίες…. Ελέγχεις  το οικονομικό περιβάλλον.

 ελέγχεις τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών… ελέγχεις το κεφάλαιο…. ελέγχεις τα τραπεζικά επιτόκια.

ελέγχεις τον πληθωρισμό του νομίσματος…ελέγχεις την κατοχή περιουσίας…ελέγχεις τη βιομηχανική ικανότητα…ελέγχεις την κατασκευή….ελέγχεις τη διαθεσιμότητα αγαθών (εμπορεύματα).

ελέγχεις τις τιμές των εμπορευμάτων….ελέγχεις τις υπηρεσίες, το εργατικό δυναμικό κ.λπ.

ελέγχεις τις πληρωμές σε κυβερνητικούς υπαλλήλους… ελέγχεις τις νομικές λειτουργίες.

ελέγχεις τα αρχεία προσωπικών δεδομένων…αποσυνδέεις την προσοχή τους από τα πραγματικά ζητήματα.

εμπλέκεις συναισθήματα…. Δημιουργείς  αναταραχή, χάος και τρέλα… ελέγχεις τις επιλογές υγείας.

 

Μια κυβέρνηση εκτυπώνοντας χρήματα πέρα από το όριο του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και την οικονομική διαδικασία που ονομάζεται πληθωρισμός,  με αυτό βάζει μια μεγάλη ποσότητα στο χέρι του κοινού και διατηρεί μια ισορροπία ενάντια στην απληστία τους, δημιουργεί μια ψεύτικη  αυτοπεποίθηση σε αυτά, για λίγο όμως… διότι μετά……..

Πρέπει να καταφύγουν στον πόλεμο για να εξισορροπήσουν τον λογαριασμό, γιατί ο πόλεμος τελικά είναι απλώς η πράξη της καταστροφής του πιστωτή, και οι πολιτικοί είναι οι δημοσίως προσληφθέντες που δικαιολογούν την πράξη να κρατήσουν την ευθύνη και το αίμα από τη δημόσια συνείδηση.

Επιπλέον εντολές της Ν.Τ.Π

(1) Αφήστε τον λαό να πάει  σε πόλεμο, ο οποίος θα οδηγήσει σε πλήρη καταστροφή της ζωντανής γης.

(2) Πάρτε τον έλεγχο του κόσμου με τη χρήση οικονομικών «σιωπηλών όπλων» με τη μορφή «ήσυχου πολέμου» μέσω μιας διαδικασίας φιλανθρωπικής δουλείας και γενοκτονίας.

ΣΧΟΛΙΟ : Ν.Τ.Π χρησιμοποιεί τον covid-19, για να πάρουν τον παγκόσμιο έλεγχο, να εξαλείψουν  τα μετρητά, να εξαλείψουν τις  δουλειές, να μας κάνουν εξαρτημένους, να μας κάνουν να αρρωστήσουμε και να μεταλλαχτούμε, με αναγκαστικούς εμβολιασμούς και να μας παρακολουθούν με εφαρμογές.

θέλουν τον απόλυτο έλεγχο……..Έχουν αποφασίσει ότι ξέρουν καλύτερα πώς να μας αφήσουν να ζήσουμε και μας θέλουν σε διαρκή δουλεία. ……Μας λένε ψέματα…… Οι οικονομίες καταστρέφονται σκόπιμα..

Υπάρχει μια υπερφόρτωση αντικρουόμενων πληροφοριών που έχουν σχεδιαστεί για να μας συγχύζουν, να μας παραπλανούν, και να μην μας αφήνουν να αναλάβουμε  δράση.  

Μας προετοιμάζουν για να πολεμήσουμε,  τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και τους φίλους μας και να μην έχουμε μέλλον  .

Πρέπει να ξυπνήσουμε  και να πολεμήσουμε  τώρα……. Διαφορετικά, δεν θα έχουμε τίποτα για να πολεμήσουμε  στο εγγύς μέλλον.

loading...