“Covid-19 – The Great Reset” ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…

GEWKWN ..

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε (Οκτώβριος 2020) μια λεγόμενη Λευκή Βίβλο, με τίτλο « Επαναφορά του μέλλοντος της ατζέντας εργασίας – σε έναν κόσμο μετά τον Covid », είναι ένα σχέδιο για τη μέτρηση των αντιδράσεων των ανθρώπων. …….Αυτό υπόσχεται ένα μέλλον τρομακτικό σε περίπου 80% του πληθυσμού..……Το χρονικό πλαίσιο είναι δέκα χρόνια , έως το 2030 – η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2021 – 2030 πρέπει να εφαρμοστεί.

οι κύριοι στόχοι της Μεγάλης Επαναφοράς είναι να αναλάβει τον παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό έλεγχο εγκαθιστώντας ένα μαρξιστικό ολοκληρωτικό καθεστώς και κατ ‘επέκταση τη Νέα Παγκόσμια Τάξη …. ένα τέτοιο καθεστώς θα καταργούσε την προσωπική ιδιοκτησία και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, θα έστελνε τον στρατό σε πόλεις…..

θα επέβαλλε υποχρεωτικό εμβολιασμό και θα δημιουργούσε στρατόπεδα απομόνωσης για άτομα που αντιστέκονται.

The Great Reset, Προγραμματισμένα μέτρα ως απάντηση στο COVID-19:

-Επιτάχυνση των ψηφιοποιημένων διαδικασιών εργασίας, με αποτέλεσμα το 84% όλων των διαδικασιών εργασίας ως ψηφιακές, ή εικονικές / βιντεοδιασκεψεις.

-Περίπου το 83% των ανθρώπων θα έχει προγραμματιστεί να εργάζεται εξ αποστάσεως – δηλαδή δεν υπάρχει πλέον αλληλεπίδραση μεταξύ συναδέλφων – απόλυτη κοινωνική απόσταση, διαχωρισμός της ανθρωπότητας από την ανθρώπινη επαφή.

-Περίπου το 50% όλων των εργασιών προγραμματίζονται να αυτοματοποιηθούν – με άλλα λόγια, η ανθρώπινη είσοδος θα μειωθεί δραστικά, ακόμη και κατά την απομακρυσμένη εργασία.

-Επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της αναβάθμισης / επαναπροσδιορισμού (π.χ. πάροχοι τεχνολογίας εκπαίδευσης) – το 42% της αναβάθμισης δεξιοτήτων ή της κατάρτισης για νέες δεξιότητες θα ψηφιοποιηθεί, με άλλα λόγια, χωρίς ανθρώπινη επαφή – όλα σε υπολογιστές, τεχνητή νοημοσύνη (AI), αλγόριθμοι.

-Επιτάχυνση της εφαρμογής προγραμμάτων αναβάθμισης / επαναπροσδιορισμού – το 35% των δεξιοτήτων προγραμματίζεται να «επαναχρησιμοποιηθεί» – δηλ. Οι υπάρχουσες δεξιότητες προγραμματίζονται να εγκαταλειφθούν – κηρύσσονται ακατάλληλες.

-Επιτάχυνση των συνεχιζόμενων οργανωτικών μετασχηματισμών (π.χ. αναδιάρθρωση) – το 34% των τρεχουσών οργανωτικών οργανώσεων σχεδιάζεται να «αναδιαρθρωθεί» – ή, με άλλα λόγια, οι υπάρχουσες οργανωτικές δομές θα κηρυχθούν παρωχημένες – για να δημιουργηθεί χώρος για νέα σύνολα οργανωτικών πλαισίων, ψηφιακες δομές που παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων.

-Προσωρινή εκχώρηση εργαζομένων σε διαφορετικές εργασίες – αυτό αναμένεται να αγγίξει το 30% του εργατικού δυναμικού. Αυτό σημαίνει επίσης εντελώς διαφορετικές κλίμακες αμοιβών – πιθανότατα ασυμβίβαστοι μισθοί, που θα κάνουν τον προγραμματισμένο «γενικό βασικό μισθό» ή «βασικό εισόδημα» – έναν μισθό που σας επιτρέπει να επιβιώσετε μόλις, μια προφανή ανάγκη. – Αλλά θα σε έκανε να εξαρτάσαι απόλυτα από το σύστημα – ένα ψηφιακό σύστημα, όπου δεν έχεις κανέναν έλεγχο.

-Σε μείωση προσωρινά, το εργατικό δυναμικό – αυτό εκτιμάται ότι θα επηρεάζει το 28% του πληθυσμού. Πρόκειται για ένα επιπλέον ποσοστό ανεργίας, μεταμφιεσμένο, καθώς το «προσωρινό» δεν θα επανέλθει ποτέ σε πλήρη απασχόληση.

-Μόνιμη μείωση του εργατικού δυναμικού – 13% μόνιμη μείωση του εργατικού δυναμικού.

Η Μεγάλη Επαναφορά προβλέπει επίσης, ένα πιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με το οποίο ένα προσωπικό χρέος θα «συγχωρεθεί» – έναντι της παράδοσης όλων των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων σε ένα διοικητικό όργανο ή οργανισμό

Επίσης, δεν θα πρέπει να διαφωνείτε με το σύστημα, γιατί – μέχρι τώρα ο καθένας σας έχει εμβολιαστεί με covid και νανο-τεχνολογία – έτσι ώστε με το 5G και σύντομα να έρθει 6G, το μυαλό σας μπορεί να διαβαστεί και να επηρεαστεί.

Αυτά που διαβάσετε δεν είναι σενάριο συνωμοσίας. Είναι μια Λευκή Βίβλος, μια «έγκυρη έκθεση» του WEF. (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ )

Μια τέλεια μέθοδος για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, που ξεκίνησαν οι Bill Gates με τα προγράμματα εμβολιασμού που υποστηρίζονται από τον ΠΟΥ.

Η παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης είναι βάναυση και ισχυρή οι υποχρεωτικές μάσκες και η κοινωνική αποστασιοποίηση – έχουν ήδη κάνει εχθρούς, από ό, τι ήμασταν, συναδέλφους, φίλους, ακόμη και μέσα σε οικογένειες.

Αυτό ακριβώς κατάφερε να δημιουργήσει, ρήξεις, διαιρέσεις και διαφωνίες στις κοινωνίες μας

loading...