Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου ανεξάρτητος πολιτευτής

   Συνέλληνες στις επόμενες εκλογές ισχύει ο νόμος της απλής αναλογικής γεγονός που επιτρέπει την αντιπροσώπευση της κοινωνίας στο κοινοβούλιο.

   Μπροστά στη λαίλαπα της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής σε σχέση με την ανικανότητα την αδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη η ψήφος είναι κοντά.

   Επιδοκιμάζω την προσπάθεια όλων όσων αντιστέκονται στο παλαιοκομματικό σύστημα, στην νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, όσων με τον τρόπο τους, τα λεγόμενά τους, ακόμη κι αν ξεπερνάνε τον καθωσπρεπισμό, δηλώνουν ηχηρά τις απόψεις των χαρακτηριζόμενοι σαν γραφικοί και, άκουσον – άκουσον κατά τον Πρωθυπουργό, ψεκασμένοι. Παράδειγμα ο Τράγκας, ο Κωνσταντινίδης, ο Σ. Χίος, κ.αλ. τους οποίους κύριε Μητσοτάκη λογοκρίνετε, φιμώνετε και απειλείτε. Κύριε Χρυσοχοΐδη δηλωσία του πάλαι- ΠΑΣΟΚ και υβριστή της Ν.Δ προηγούμενα Τι κάνετε ώστε να εξιχνιαστεί το έγκλημα κατά της ζωής του Στέφανου Χίου; Να τον χαίρεστε, αλλά να μην χαίρεστε κ.Πρόεδρε της Δεξιάς πού καταντήσατε το χώρο συνονθύλευμα προσώπων. όλα τα λάθη σας, τις αστοχίες σας, τις απραγίες σας θα τις πληρώσετε πολύ σύντομα υιέ της δυναστείας Μητσοτάκη. Η διακυβέρνησή σας χαρακτηρίζεται από αυταρχισμό και λιτότητα στο εσωτερικό και δουλικότητα στο εξωτερικό όπου σαν υποζύγιο είστε δεμένος στο άρμα της παγκόσμιας Τάξης πραγμάτων.

   Συμπολίτες δεν αισθάνομαι(-μαστε), δεν είμαστε αντιδραστικοί, ούτε παράσιτα της πολιτικής. Δεν έχω(ουμε) αυτοσκοπό την εξουσία για προσωπικές επιδιώξεις, αλλά για εθελοντική δυνατότητα και ευκαιρία κοινωνικής προσφοράς. Άλλωστε το απέδειξα(-ξαμε) με λόγια και πράξεις στην πορεία μου.

   Σας καλώ(-ούμε) να μας στηρίξετε στην προσπάθειά μας να κατέλθομε στον πολιτικό στίβο για Αλλαγή του κοινωνικο-οικονομικού συστήματος, για Αλλαγή της ζωής μας. Μαζί θα προχωρήσουμε. Θέλουμε, μπορούμε! Η ευκαιρία και η δυνατότητα Ίσως είναι καταλυτική με την υπάρχουσα κατάσταση και το νέο εκλογικό νόμο  της ισοδυναμίας της ψήφου του καθενός όποια κι αν είναι η προτίμησή του, καμία επιλογή δεν πάει χαμένη, είτε αλλοιώνεται, είτε καταχράται, δε μπορεί να καλπονοθεύεται.

   Αγαπητοί Συμπατριώτες όπου γης συγνώμη που σας κουράζω με πρόσθετα λόγια ή επαναλήψεις(θα το κάνω όταν πρέπει, αλλά με σύντομη αναφορά), αλλά τα γεγονότα τρέχουν. Τελειώνω με την επισήμανση ότι δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης, παρά τους ευσεβείς πόθους του, δεν κατάφερε στην περιβόητη τελευταία καταληκτική σύνοδο της Ε.Ε. να πετύχει τη συμμόρφωση της Τουρκίας (Ερντογάν), ούτε άσκησε το ελάχιστο θεσμικό-δικαίωμα της αρνησικυρίας (βέτο) για να πετύχει κάτι περισσότερο, αλλά συμμορφώθηκε ο ίδιος. Συνεπώς απέτυχε στο θέμα αυτό, άρα είναι αδύναμος και ανίκανος για κυβερνήτης όπως φαίνεται πασίγνωστα.

   Συνέλληνες να Ξυπνάμε (σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε, αντιστεκόμαστε,…) για να Ζούμε (προσπαθούμε, δικαιωνόμαστε, προοδεύουμε,…).

Σας ευχαριστώ!

   Υστερόγραφο για τον κύριο Μητσοτάκη.

Κύριε Πρωθυπουργέ η “φίλη” σας κ. Μέρκελ δεν ορρωδεί δε νιώθει ηθική αναστολή μπροστά στα Γερμανικά συμφέροντα (υπηρετεί με ανταλλάγματα την παγκοσμιοποίηση) μετατρέποντας την Ελλάδα της Ε.Ε. πειραματόζωο της οικονομικής- ηθικής κρίσης των διεθνών Ελίτ.

   Επερωτώ  σεις κ. Μητσοτάκη τι κάνετε; Ο μέντοράς σας πάλαι- Πρωθυπουργός έλεγε χαρακτηριστικά: Εκάμαμε και θα κάμομε.

loading...