Εμπλέκουν τον στρατό στο θέμα του εμβολίου (φύλαξη/ μεταφορά/διανομή). Προϊδεάζουν έτσι για μετατροπή της δικτατορίας σε στρατιωτική ;;;

ΔΥΟ είναι (ή πρέπει να είναι) οι βασικές 

περιπτώσεις που επιχειρεί ο στρατός.

1η Η ΑΜΥΝΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

2η Η κοινωνική συνδρομή – βοήθεια – προσφορά όταν οι λοιπές δυνάμεις (αστυνομία, πολιτοφυλακή, νοσοκομεία κλπ.) ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ όπως π.χ. επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενών, πυρόσβεση, διάσωση σε φυσικές καταστροφές κλπ.

Μέχρι στιγμής ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ δεν έχει κάνει τίποτε από αυτά που πραγματικά θα έπρεπε, καθώς λαμβάνει προδοτικές διαταγές. Αντιθέτως, η πολιτικάντικη “ηγεσία”, αντί να ανυψώνει το ΗΘΙΚΟΝ του, τον εξευτελίζει συνεχώς αναθέτοντας του ρόλο καθαρίστριας και υπηρέτριας των αλλοδαπών εισβολέων.

Στο δια ταύτα τώρα:

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, στις αγορές, στις κοινωνικές σχέσεις, αποτελούν μέρος του ευρύτερου σχεδίου ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ και προσαρμογής στους κανόνες της κοινωνικής μηχανικής.

Ενώ τα καταστήματα λιανικής είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ, σε ορισμένα άλλα καταστήματα (“σούπερ μάρκετ”, τηλεφωνίας, τραπεζών) είναι πλέον “ΕΘΙΜΟΝ” να σχηματίζονται ΟΥΡΕΣ δεκάδων “πελατών”.

Επίσης, μία εκ των ελαχίστων επαγγελματικών τάξεων που διατηρεί το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα μετά τις 21:00 είναι αυτή των διανομέων ΦΑΓΗΤΟΥ. Η συνήθεια της κατ΄ οίκον παραγγελίας, (χωρίς να είναι από μόνη της κακή ή ύποπτη, ούτε βεβαίως ότι οι εργαζόμενοι έχουν ευθύνη γι΄αυτό), δεν αποτελεί πλέον μία ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ στην “βραδυνή διασκέδαση” αλλά την ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Το όλον σκηνικόν, προεκτείνοντας το σε μία όχι και τόσο μακρυνή μελλοντική κατάσταση, αρχίζει να θυμίζει και να προϊδεάζει μάλλον κάποιο ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΝ.

Συνδυάζοντας τώρα τα ανωτέρω δεδομένα το όλον σκηνικόν είναι έτοιμον να μεταβεί σε ένα άλλο, όπου οι ουρές θα είναι πλέον για διανομή (απλοϊκού) φαγητού και βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, (όχι βεβαίως γιατί ενδιαφέρονται για τον πένητα λαό αλλά για να μην πεθάνουν οι δούλοι που με τον κόπο τους πλουτίζουν τους “ηγεμόνες”), και διανομέας θα είναι ο στρατός. Δεν αποκλείεται επιπλέον να διενεργεί και τους εμβολιασμούς.

Ο βασικός λόγος που θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός (πράγμα απολύτως ΜΗ ΕΥΚΤΑΙΟΝ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΝ), είναι διότι τα στελέχη του, όντας εκπαιδευμένα να υπακούν σε διαταγές είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιδράσουν αν ή όταν αντιληφθούν τον ΔΟΛΟ και την ΑΠΑΤΗ. Πολύ πιθανόν μάλιστα να νομίζουν ότι συνεισφέρουν σε μία προσπάθεια ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ενώ θα συντελείται ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Μία πρότασις ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ.

Κάθε ένας ΕΛΛΗΝ και κάθε μία ΕΛΛΗΝΙΣ πρέπει να γίνει Ηγέτης και Στρατιώτης ταυτοχρόνως ανακαλώντας και μη αναγνωρίζοντας την όποια εκχώρηση εξουσίας και αντιπροσώπευσης.

Αν δεν γίνουμε Πολίτες (-Οπλίτες) κανένας (και τίποτε) δεν πρόκειται ποτέ (και πουθενά) να επιφέρει κάποια σοβαρή αλλαγή προς το καλύτερον. Ο καθένας οφείλει να κάνει ευ-συνειδητές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα και πτυχές της καθημερινότητος και της ζωής του βασισμένες στην Ελληνικήν Θέασιν και Φιλοσοφίαν.

loading...