Δηλαδη με την αρνητικη διαφημιση,οδηγουν το κοπαδι στο ιδιο αποτελεσμα,ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ!!

 Ολο αυτο το καιρο ζουμε ενα “πολεμο” Κορονωιστες VS Αντικορωνοιστες,Εμβολιαστες VS αντιεμβολιαστες,Αψεκαστοι VS Ψεκασμενοι….ο καθενας μας,επερνε και μια πλευρα!!

Και τωρα ΞΑΦΝΟΥ αρχισαν να σκανε οι ναρκες,γιατι,πολυ καλο για να ειναι αληθινο!

Καποιοι απ αυτους τους ΑΝΤΙ….,δημοσιογραφοι,γιατροι,εκπομπες,φυλλαδες…γυρισαν το Τσαμικο σε Καλαματιανο!

Καποιοι απ αυτους,λενε οτι το εμβολιο ειναι ασφαλες και μας προτεινουν να το κανουνε αφοβα!!

Και αυτοι ειναι και οι ποιοι ΝΤΟΜΠΡΟΙ!

Ειναι ομως και οι αλλοι,γνωστοι απο αρχαιων χρονων και πολυ επικινδυνοι!

Ειναι αυτοι οι “ΜΑΧΗΤΕΣ” κατα της ΝΤΠ κατα της Παγκοσμιοποιησης,Υπερορθοδοξοι….,που σερνουν και ενα κοπαδι πισω τους,που τους εμπιστευοντε και την καταλληλη στιγμη σκανε την ναρκη και παρασειρουν και το κοπαδι μαζι στα ταρταρα!

Αυτοι λοιπον οι μεχρι χθες ΑΡΝΗΤΕΣ,ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ…τωρα λενε,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΙ,ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ…..!!!!!

Με λιγα λογια τι μας λενε τωρα,οτι το εμβολιο ειναι ασφαλες,κανονικο εμβολιο εκαναν οι πολιτικοι και οχι φυσιολογικο ορο και βαζουν βισμα να κανουν αυτο το καταπληκτικο εμβολιο ΠΡΩΤΟΙ αυτοι!!

Δηλαδη με την αρνητικη διαφημιση,οδηγουν το κοπαδι στο ιδιο αποτελεσμα,ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ!!

Ρε καλοπαιδα,δεν βλεπω εγω να μαλωνουν και να πλακωνοντε για το εμβολιο ποιος θα το πρωτοκανει!! 

Δηλαδη εχετε εσεις στοιχεια οτι πλακωνοντε οι παππουδες και οι υγειονομικοι ποιοι θα πρωτοκανουν το ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΜΒΟΛΙΟ και τους το στερουν οι πολιτικοι,που το κανουν στις οικογενειες τους?

Και θα δουμε,ηδη δηλαδη ξεκινησα,οι μισητοι εως τωρα δημοσιογραφοι-προπαγανδιστες του κορονοιου,θα αρχισουν να γινοντε ποιο διαλακτικοι,θα δινουν λογο στις εκπομπες τους,στους αρνητες και ψεκασμενους και θα διατυπωνουν επιφυλαξεις πχ για το εμβολιο!

Και αυτοι οι αρνητες δεν θα εχουν σχεση με την ιατρικη επιστημη,ωστε τα επιχειρηματα τους να μοιαζουν,μοριες,που ευκολα θα αντικρουοντε απ τους εμπειρους και δασκαλεμενους δημοσιογραφους,αφηνοντας στους τηλεθεατες μια πικρη επιγευση!!!

Και αποσκοπουν στο ΘΥΜΙΚΟ του ανθρωπου,για να πετυχουν τον ιδιο σκοπο!

Τετοιοι τυποι μπαινουν και στην Εκκλησια,ΠΑΝΤΟΥ χωνοντε και γινοντε ΝΑΡΚΕΣ!

Μπαινουν στην Εκκλησια,γινοντε μοναχοι,Δεσποτες,μακριες γενιαδες,λογια μελισταλακτα…φτιαχνουν το κοπαδι τους και μετα σκανε την ΜΠΟΜΠΑ και παρασειρουν μαζι τους αφελεις και εξαρτημενους απ αυτους!

Δηλαδη,κανει μια σχεση ο ‘ιερωμενος”,η’ κατηγορει την Εκκλησια,η’ κλεβει περιουσιες απο ηλικιωμενους….γινεται μισητος και τοτε οσοι τον ακολουθουν ΦΕΥΓΟΥΝ και απ αυτον αλλα και απ την Εκκλησια,βριζοντας ισως και τον Χριστο που κρατα τετοιους κληρικους μεσα στην Εκκλησια Του,η’ μενουν κοντα του σαν εξαρτημενα ζομπι!!

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΙ,ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

Γ.Ν

loading...