ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !

Δεν πέρασε ούτε μήνας από τότε που η εγχώρια γκρότεσκη κυβέρνηση των επαιρομένων αρίστων προμήνυε έμπλεη χαράς και αισιοδοξίας ότι η Ένωση στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου θα δώσει ένα οριστικό μάθημα στην Τουρκία, ο Ερντογάν θα υποχωρήσει περιδεής και ατάκτως, ενώ οι κυρώσεις θα είναι τόσο επώδυνες και δυσβάσταχτες, ώστε θα δαγκώνουν. 

Σήμερα, μετά το πέρας της συνδιάσκεψης, η αίσθηση ότι πιαστήκαμε για πολλοστή φορά κορόϊδα από τους συμμάχους είχε σκιαγραφηθεί ανάφλυφα στις φάτσες της οικτρής φιλελέδικης κουστωδίας, που μας εκπροσωπεί διεθνώς. Ό,τι και να προσπαθεί να ψελλίσει μεθεορτίως το βασιλόπουλο, που υποδύεται τον πρωθυπουργό, η πραγματικότητα δεν έκρυψε ποτέ το πρόσωπό της. Καμμία κύρωση δεν επιβλήθηκε, κανένα μέτρο δεν λήφθηκε και κανένα δειλό ή ανεπαίσθητο βήμα δεν έγινε από πλευράς της ευρωπαϊκής οικογένειας των παρτάκηδων, που μας δείχνουν σε κάθε ευκαρία πού ακριβώς έχουν γραμμένες χώρες, οι οποίες επαιτούν και μυξοκλαίνε για βοήθεια. Ο ενδοτισμός μας να ασκήσουμε ακόμα και τα ελάχιστα νόμιμα δικαιώματά μας, όπως την αρνησικυρία μας στην παρούσα ενωσιακή απόφαση, απώθησε μέχρι και τη Γαλλία να επιμείνει στη γραμμή των κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας. Η παταγώδης διπλωματική αποτυχία Μητσοτάκη περιέλουσε με παγωμένο νερό όλους όσοι εξακολουθούν να βαυκαλίζονται με το παραμύθι της ευρωπαϊκής πατρίδος, αλλά -το κυριότερο- οδήγησε την χώρα μας σε μία θλιβερή Εθνική ταπείνωση και απόλυτη γελοιοποίηση. 

Ο σουλτάνος ανεξέλεγκτος και βέβαιος πλέον ότι κανένα πρόσκομμα δεν θα του τεθεί στις ιμπερεαλιστικές του επιδιώξεις, εξυπηρετείται ιδανικά από μία γερμανοκρατούμενη Ένωση, η οποία τον τροφοδοτεί διαρκώς με πολεμικές μηχανές και στρατιωτικό υλικό, το οποίο θα στρέψει ανενδοίαστα προς τη μεριά της. Το Ισλάμ ετοιμάζεται για την μεγάλη του εφόρμηση, την πανηγυρική του είσοδο στην Γηραιά Ήπερο και την απόλυτη επικράτησή του στα εδάφη της. Το επιθετικό και επεκτατικό μουσουλμανικό στοιχείο με μπροστάρη τον τρομοκράτη Ερντογάν οδεύει προς μία καθολική εξαφάνιση της χριστιανικής ταυτότητας των δυτικών λαών, ενώ η Ευρώπη συνεχίζει τον βαθύ και ασήκωτο ύπνο της. 

Η ώρα των ψεμάτων έληξε. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να πολεμήσει για εμάς, κανείς δεν θα χύσει αίμα δικό του για δικά μας σύνορα και κανείς δεν θα χαλάσει την τσέπη του, για να τσακωθεί για λογαριασμό μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πέθανε. Ας παύσουν εκεί στην κυβέρνηση να αποπροσανατολίζουν προκλητικά τον κόσμο με τις βίλες στο Σούνιο κι ας εγκύψουν επιτέλους στα σοβαρά προβλήματα της Πατρίδος. Μόνη λύση η συμφωνία αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής με τη Γαλλία, την Αίγυπτο, την Κύπρο, τα ΗΑΕ, το Ισραήλ, ο συστηματικός επανεξοπλισμός μας και η σκληρότερη εκπαίδευση των Ελλήνων στις εφεδρείες μέχρι την κορύφωση των ανδρών μας σε πολεμική ετοιμότητα, αρετή, αποφασιστικότητα.  Μόνο έτσι θα καταλάβει ο Τούρκος, μόνο έτσι θα διασώσουμε την ελάχιστη Εθνική μας αξιοπρέπεια, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να περιφρουρήσουμε ό,τι μας απέμεινε.

loading...