Καταξιωμένη γενετίστρια: “ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ”!..

Η γενετίστρια, εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες, Alexandra Henrion-Caude ήταν προσκεκλημένη τού Jean-Marc Morandini στο κανάλι “CNews” στις 30 Νοεμβρίου 2020.

Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως το «εμβόλιο» θέτει πολλά «προβλήματα ασφαλείας», καθώς και ότι καθαρά μιλώντας ΔΕΝ πρόκειται για ένα εμβόλιο, αλλά για «γονιδιακή θεραπεία» που βασίζεται στην «εμβόλιμη έγχυση γενετικής πληροφορίας”…

Πόσες φορές φίλες και φίλοι έχετε διαβασει σε αναρτήσεις μου την φράση “αυτό το εμβόλιο δεν είναι αντισωμάτων όπως τα προηγούμενα, αλλά τύπου mRNA, δηλαδή “γονιδιακής θεραπείας” που παρεμβαίνει στο DNA”;

Πολλές…

Μητσοτάκη, και λοιποί (τής ελίτ, ή τής μάζας), “ψεκασμένη” “συνωμοσιολόγος” είναι και αυτή η διακεκριμένη επιστήμονας;

Μαζί με δεκάδες άλλους γιατρούς ανά τον πλανήτη, οι οποίοι τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα στο φαύλο & δικτατορικό παγκοσμιοποιητικό σύστημα και να πουν την αλήθεια.

Τιμώντας τον όρκο τους στον Ιπποκράτη!

Σε αντίθεση με τούς επίορκους αργυρώνητους συστημικούς συναδέλφους τους, που μονόπλευρα προβάλλουν τα δήθεν “δημοκρατικά” ΜΜΕ τού συστήματος.

Διότι ΔΕΝ έχουν επιχειρήματα για να αντικρούσουν την αλήθεια, τόσο για την “πανδημία” ενός ιού μορφής γρίππης, όσο και για το σχετικό “εμβόλιο”.

Με το οποίο θέλουν να εμβολιάσουν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό!..

Γιατί άραγε τέτοια μανία;..

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ, εσείς οι απλοί πολίτες που τυφλά τούς πιστεύετε;..

Όχι (εσείς τής ελίτ), ΔΕΝ θα επιτύχετε αυτό το εγκληματικό ανοσιούργημα!

Αξίζει να δείτε το βίντεο (3 λεπτών) με την εν λόγω γενετίστρια:

loading...