Σε λιγο θα μας βαλουν να βγαλουμε τον Χριστο απ το Εικονοστασι των σπιτιων μας και να βαλουμε σε καδρο τον Κουλη και τον Χρυσοχοιδη!!

 Ο Χρυσοχοιδης μετα την προ ημερων δηλωση του στην Θεσσαλονικη,διπλα διπλα με τον Τζιτζικωστα που ειπε,” ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ”!

Τωρα επανηλθε με νεα δηλωση του,που αφορα τους κατοικους της Δυτικης Αττικης οτι,”ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ,ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ”!

Εξω θα βγαινουν μονο,ο Κουλης και η παρεα του για ποδηλαταδα στη Παρνηθα και η Μαρεβα για Μοτο Κρος!

Και φυσικα,οπως διαβασα σημερα,επιτρεπεται η Μαρεβα να ταξιδευει απο Αθηνα στην Καλαματα,οταν συνοδευει εκπροσωπους της DIOR!!

Απο Αθηνα ομως για να πας Καλαματα,να μαζεψεις τις ωραιες Καλαματιανες σου ελιες,θελεις αδειες βουλες και σφραγιδες στρογγυλες!!

Τρεις ανθρωποι της Εστιασης που ψυχοραγει,ενα πανο πηγαν να σηκωσουν σημερα εξω απ το Μαξιμου,που εγραφε το ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΟ,”ΠΕΙΝΑΜΕ” και σε χρονο DT μαζευθηκαν 50 μηχανες ΔΙΑΣ και 40 περιπολικα και του μπουζουριασαν!!

Ενα απλο αθωο πανο,ΠΕΙΝΑΜΕ!!

Ουτε μολοτοφ,ουτε πετρες ριξαν,ουτε με σπρευ γραψαν στους τοιχους!!

Στην χωρα του ΚΙΜ περισοτερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχουν!!

Σε λιγο θα μας βαλουν να βγαλουμε τον Χριστο απ το Εικονοστασι των σπιτιων  μας και να βαλουμε σε καδρο τον Κουλη και τον Χρυσοχοιδη!!

Σαν τους Τουρκους που στα μαγαζια τους επιβαλετε να εχουν το καδρο του Κεμαλ!

ΡΕ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!

Γ.Ν

loading...