Ραγάδες: Πώς να απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο

 Οι ραγάδες στην πραγματικότητα είναι ουλές που εμφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματος ως αποτέλεσμα της γρήγορης απώλειας ή αύξησης σωματικού βάρους. Εμφανίζονται επίσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή εξαιτίας ορισμένων ορμονικών αλλαγών.

Συνήθως θεωρούνται ένα ενοχλητικό αισθητικό πρόβλημα και όλες οι γυναίκες θέλουν να τις ξεφορτωθούν και να αποκτήσουν μια λεία, υγιή επιδερμίδα. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η ζημιά που προκaλείται από τις ραγάδες είναι μη αναστρέψιμη, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να λύσετε το πρόβλημά σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω φυσική συνταγή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε κάποια φυσικά συστατικά που είναι εύκολο να βρεθούν και να απλώσετε το μείγμα στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι ραγάδες λογικά θα εξαφανιστούν μέσα σε 1 μήνα εάν είναι ροζ (δηλαδή πρόσφατες), ενώ αν είναι λευκές μπορεί να χρειαστεί πολύ παραπάνω χρόνος. Ακόμα κι έτσι όμως, σε ένα μήνα θα πρέπει να έχετε δει κάποια διαφορά.Συστατικά

– 250 γραμμάρια αλάτι

– 250 γραμμάρια ζάχαρη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καστανή ζάχαρη)

– 100 ml από φυτικό έλαιο της επιλογής σας

Παρασκευή

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Τρίψτε το μείγμα πολύ απαλά στην περιοχή με τις ραγάδες. Στη συνέχεια, ξεπλυθείτε καλά. Τέλος, απλώστε μια ενυδατική κρέμα ή λοσιόν.

loading...