ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ.

Ζούμε μέσα σε έναν ιδεολογικό μεσαίωνα χωρίς αξίες και χωρίς άριστους πολίτες και πολύ διεφθαρμένους πολιτικούς, δημόσιους λειτουργους, δικαστές, κληρικους, δημοσιογραφους κ τωρα τελευταία κ γιατρούς.. 

Ζούμε σε χρόνια που το τίποτε γίνεται κάτι και το κάτι μετατρέπεται σε ένα απόλυτο τίποτε.

Ζούμε σε χρόνια, που οι ισλαμιστές, οι ανωμαλο διαφόρων κλησεων, οι ανοιχτοσυνορακιδες κα, έχουν γίνει πρότυπο και τα πρότυπα έχουν γίνει σκουπίδια.  

Ζούμε σε χρόνια που η λογική, η σκέψη και η φιλοσοφία είναι πράγματα ανύπαρκτα και άπιαστα.

Ζούμε σε χρόνια, που η δικαιοσύνη υπάρχει για να κυνηγάει και να δαγκώνει μονάχα τους ξυπόλητους, όπως τα φίδια τους φτωχούς .

Ζούμε σε χρόνια, που οι αδελφοί μας Ρωμά και Αθίγγανοι κ αλα σκουπιδαρια έχουν το ακαταλόγιστο σε ότι και αν κάνουν.

Ζούμε σε χρόνια, που για πρώτη φορά στα ιστορικά της ανθρώπινης ύπαρξης, προσφέρουν την ιστορία, την ταυτότητα, τους προγόνους και τα εδάφη ενός κράτος και ενός λαού, δώρο, σε ένα άλλο κράτος και σε έναν άλλο λαό από ιδεολογία, δειλια η εκ των άνω διαταγές ….. 

Ζούμε σε χρόνια που ο ανθελληνισμός και ο προδοτισμός έχουν γίνει τα βασικά προτερήματα για επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη.

Ζούμε σε χρόνια, που ο τραμπουκισμός των οπαδών του ναζισμού και ιδίως, ο τραμπουκισμός των οπαδών του σταλινισμού, έχει γίνει σημαία και νόμος ανάμεσα στην κοινωνία.

Ζούμε σε χρόνια που ο φτωχός γίνεται φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος.

Ζούμε σε χρόνια, που φόρο πληρώνουν μόνον αυτοί που δεν πρέπει, ενώ αυτοί που πρέπει, παίρνουν και επιστρεφόμενα.

Ζούμε σε χρόνια που κατάσχουν περιουσίες από ανήμπορους και δυστυχισμένους, για να τις δώσουν μετέπειτα στους ημέτερους εσωτερικούς και στους ημέτερους εξωτερικούς κουβαλητους  βάρβαρους (φίλους) και εχθρούς μας.

Ζούμε σε χρόνια φοροεισπρακτικών επιδρομών και τακτικών ελενχων παντού κ για τα πάντα τέτοιων, που και τα χρόνια της τουρκοκρατίας, φαντάζουν τώρα ως επίγειος παράδεισος.

Ζούμε σε χρόνια, που η παιδεία, η κοινωνική και η προσωπική ασφάλεια, η δικαιοσύνη και η υγεία, είναι πράγματα μονάχα για τους έχοντες και τους κατέχοντες.

Τέλος,

Ζούμε σε χρόνια, μιας ακόμα οργανωμένης γενοκτονίας και εξαφάνισης των εναπομεινάντων Ελλήνων και του εναπομείναντος Ελληνικού πολιτισμού….. Ζούμε;;;;  άραγε η απλά αναπνεουμε μέσα από την μάσκα μας κ νομίζουμε ότι ζούμε,,,,

Μακεδονία Γη Ελλήνων

loading...