Translate the article and read it to your Language

Ο ΛΑΚΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου υπήρχε το σύνθημα –και δεν ήταν άδικο -«ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Αλλά η κατάχρηση από το ΚΚΕ το απαξίωνε . Βέβαια στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου η παγκόσμια τάξη ήταν διαφορετική . Η Τουρκία δεν είχε εκδηλώσει όλες τις αναθεωρητικές της τάσεις . Όμως από τότε εργαζόταν για την πραγμάτωση τους με τις πλάτες της Συμμαχίας και εις βάρος της χώρας μας .Τούτο φάνηκε με την εισβολή του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο με τις ευλογίες και υπο τον συντονισμό των Νατοϊκών Στρατηγείων. Περιττό, να αναφέρουμε τον ρόλο του αρχισφαγέα Χένρι Κισιγκερ, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» στον Ετζεβίτ για την πραγματοποίηση της εισβολής.

Σήμερα η κατάσταση έχει άρδην αλλάξει . Οι παλιές ισορροπίες έχουν ανατραπεί. Η Τουρκία έχει ανεξαρτοποιηθεί και χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ για την πραγματοποίηση των ισλαμοναζιστικών της σχεδίων σε παγκόσμια κλίμακα. Οι ΗΠΑ προβληματικές όσο ποτέ, έχουν αποσυρθεί και η Ε.Ε μετά την αποχώρηση της Βρετανίας έχει ‘γερμανοποιηθεί’ . Η Ελλάδα δυστυχώς κοιμόταν όλα αυτά τα χρόνια ύπνο βαθύ και εκτελούσε πιστά τις εντολές σαν «καλό παιδί», χωρίς να έχει δική της εξωτερική πολιτική και πολιτική εθνικής αμύνης. Μόλις τώρα που η Τουρκία κρούει τις πύλες μας και έχει εισβάλλει με εκατοντάδες χιλιάδες εν δυνάμει στρατιώτες της , άρχισε να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο.

Οποιος δεν έχει αντιληφθεί ότι πίσω από την γερμανοκρατούμενη Ε.Ε και το ΝΑΤΟ κρύβεται ο «γερμανο-τουρκικός άξονας» ή πρέπει να είναι κρετίνος ή να ανήκει στις γερμανοτραφείς οικογένειες των Αθηνών ή να τον κρατούν με σκάνδαλα, για να βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα υπεράνω των εθνικών..

Ο Κυρ.Μητσοτάκης δυστυχώς δεν έχει αντιληφθεί ότι χειρότερος εχθρός μας και από την Τουρκία είναι η Γερμανία. Και δεν αναφέρομαι στον παραδοσιακό εχθρό της Κατοχής και των Α’ & Β’ Π.Π, άλλα στο παρόν .

Ως τώρα μας έχει κάνει συντριπτικά θανατηφόρα χτυπήματα (Μνημόνια-Υπερχρέωση για 99 χρόνια(ΤΑΙΠΕΔ)- Μη εξόφληση Πολεμικών Επανορθώσεων και Επιστροφή Αρχαιοτήτων -Μεγάλη Κλοπή του Χρηματιστηρίου-Καταλήστευση μας όταν μπήκαμε στο Ευρώ -Όνομα «Μακεδονία» στα Σκοπια-Εισδοχή του στο ΝΑΤΟ-Συμφωνία Πρεσπών -Δημιουργία Βαριάς βιομηχανία , Βαρύτατους Εξοπλισμούς της Τουρκίας ακόμη και τώρα,–Ασπίδα της Τουρκίας στην Ε.Ε κ.ο.κ) Και το μέγιστο κακούργημα ότι κατέστησε την Ελλάδα «αποθήκη λαθρομεταναστών» με απώτερο στόχο να αλλοιώσει τον πληθυσμό και να εξανδραποδίσει τους Ελληνες .

Στο εξής η παραμονή μας στην μεταλλαγμένη και γερμανοκρατούμενη Ευρώπη είναι προβληματική για την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία ακόμη δε και για την επιβίωση μας σαν έθνος αν δεν δείξουμε το βαρύ και θαρραλέο το αποτύπωμα μας για την στήριξη των εθνικών μας συμφερόντων . Επομένως είναι ανάγκη να αναθεωρήσουμε την εξωτεριή μας πολιτική έναντι «φίλων» και εχθρών . Να συμμαχίσουμε προς χώρες που συντάσσονται με τα εθνικά μας συμφέροντα για να μη βρεθούμε και πάλι προδομένοι και διαμελισμένοι υπό νέα γερμανο- τουρκική κατοχή .

Ο ΥΠΕΞ κ Δένδιας είδε το «λάκκο με τα φίδια» και έτρεξε, αλλά ακόμη δεν είδαμε ΒΕΤΟ από τον κ. Πρωθυπουργό για τις Κυρώσεις, για τα Σκόπια και για την Αλβανία προκειμένου να γίνουμε σεβαστοί. Μήπως δεν μπορεί; Η διγλωσσία και ηττοπάθεια στην εξωτερική μας πολιτική είναι λίαν καταστρεπτική.

Αμφικτύων

15/12/ 2020

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

-------------------------------


ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
—————————–
ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
———————————-
Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Τ.Π.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!
ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΣ ΩΣ Ο ΣΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»………
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΜΠΑΤΑΧΤΗΖΕΣ», ΑΛΛΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ-ΙΟ. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……….

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

ΓΥΠΑΣ- ΕΡΠΕΤΟ-ΦΙΔΙ

--------------------------

Ένα ερπετό που πρέπει να εξαλειφθεί!!!(ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +

EmailΟ γνωστός κερδοσκόπος και λάτρης της Παγκοσμιοποίησης (η κομψή ονομασία ενός μελλοντικού ολοκληρωτικού παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης) Τζόρτζ Σόρος ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστρατηγήσει τους κανόνες της και να “ταπεινώσει” Ουγγαρία και Πολωνία απειλώντας τες ότι δεν θα ξαναδούν «φράγκο» αν δεν δεχτούν χωρίς αντιρρήσεις εκατομμύρια παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους.

Το Φίδι της Παγκοσμιοποίησης!- (Ν.Τ.Π.)


Σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα Πέμπτη σε διαδικτυακό τόπο ο Ουγγρο-εβραίος μεγιστάνας Τζώρτζ Σόρος ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να “αντισταθεί” σε Ουγγαρία και Πολωνία που έχουν θέσει “βέτο” στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σημείωση συγγραφέα:
Έναν Πρόεδρο σαν τον Τζών Κέννεντυ, μία χούφτα δολοφόνων, κατάφεραν να τον ”βγάλουν από την μέση” γιατί δήλωσε πως θα εξαφανίσει το ”Παρακράτος” στις ΗΠΑ! Αυτό το απαίσιο ερπετό που λέγεται Σώρος δεν υπάρχει τρόπος να ”τακτοποιηθεί” αναλόγως για να ησυχάσει ο ελεύθερα σκεπτόμενος κόσμος, πρίν είναι αργά για όλους μας;;

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο χώρες της κεντρικής Ευρώπης έθεσαν βέτο την Δευτέρα στην στην έγκριση του προϋπολογισμού για την περίοδο 2021/27 και του Ταμείου Ανάκαμψης από τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι ο νόμος για τον προϋπολογισμό περιέχει μια ρήτρα που εξαρτά την πρόσβαση στα κεφάλαια από την τήρηση ενός ψευδεπίγραφου “κράτους δικαίου”.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι εάν οι χώρες αυτές αρνηθούν να ενσωματώσουν διαφόρων ειδών “δικαιωματιστικές τρέλες” όπως η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ή αρνούνται να δεχθούν την μεταφορά παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους, δεν θα έχουν πρόσβαση στα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ίδια στιγμή που αυτή θα εισπράττει κανονικά τους φόρους τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα κονδύλια του περίφημου “Ταμείου Ανάκαμψης” που υποτίθεται ότι θα βοηθήσει τις χώρες να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τα απανωτά lockdown.

Πρόκειται για τον τρόπο που σκαρφίστηκαν οι διάφοροι “Σόρος” προκειμένου να επιβάλλουν μέσω της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών της αντεθνικής και αντι-παραδοσιακής ατζέντας τους, επιβεβαιώνοντας κάποιες “θεωρίες συνομωσίας”.

Το γεγονός ότι Ουγγαρία και Πολωνία βάζουν εμπόδια στην εκπλήρωση αυτών των σχεδίων φαίνεται ότι εξόργισε τον Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να “ξεπεράσει” το βέτο, μη εγκρίνοντας νέο προϋπολογισμό, αλλά συνεχίζοντας με ετήσια ανανέωση του προηγούμενου προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα ο κ. Σόρος γράφει ότι εάν δεν υπάρχει συμφωνία για το νέο προϋπολογισμό της Ε.Ε., ο παλιός προϋπολογισμός θα μπορούσε να παραταθεί σε ετήσια βάση. Εάν συμβεί αυτό, η Πολωνία και η Ουγγαρία θα διατρέχουν τον κίνδυνο να μην λάβουν πληρωμές υπό τις νέες συνθήκες για τους κανόνες δικαίου, όπως υποστήριξε ο επενδυτής και ο φιλάνθρωπος.

«Η Ε.Ε. δεν μπορεί να συμβιβαστεί σχετικά με τις διατάξεις περί κράτους δικαίου», έγραψε, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση της Ουγγαρίας, τα ευρωπαϊκά κονδύλια πρέπει να κατευθυνθούν στις τοπικές αρχές.

Σημειώνεται ότι Ουγγαρία και Πολωνία άσκησαν βέτο τη Δευτέρα στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό για το διάστημα 2021-27 και το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, για να σταματήσουν το σχέδιο της ΕΕ μέσω του οποίου θα στερούνται ευρωπαϊκούς πόρους οι χώρες εκείνες που κατηγορούνται ότι παραβιάζουν το κράτος δικαίου (ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, σεβασμός στα θεμελιώδη δικαιώματα) και θα επιβάλλονταν έτσι η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, που στην ουσία ευνοεί την παράνομη μετανάστευση, τη μόνιμη εγκατάσταση παράνομων μεταναστών και τα «ανοιχτά σύνορα».

Όπως δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν:

«Αφού δεχθούμε την τρέχουσα πρόταση, δεν θα υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη σύνδεση της αποδέσμευσης των πόρων προς τα κράτη μέλη με τη στήριξή τους στη μετανάστευση και τον εκβιασμό των κρατών που είναι αντίθετα στη μετανάστευση με οικονομικές κυρώσεις», επισήμανε σήμερα ο Όρμπαν σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Ο Όρμπαν είναι από λίγους ηγέτες της ΕΕ που θέλει να προστατέψει την εθνική σύσταση της χώρας του και την ουγγρική εθνική ταυτότητα.

panagiotisarvanitis.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ CODIC-19

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ……….

Ή ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ

ΡΩΣΙΑΣ-ΝΑΤΟ - (ΡΟΤΣΙΛΝΤ) –Ν.Τ.Π.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΙ BIDEN.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ή ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ 4-6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΛΕΕΙ – ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +

EmailΠΗΓΗ: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ

ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :