Κύριε Πρωθυπουργέ!. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από τον ιό της πανδημίας, υπάρχει και ο ιός της φτώχειας και της δυστυχίας!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας 

              Μαθηματικός-Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ!

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ :

Η καραντίνα οδηγεί στη φτώχεια, στη δυστυχία και σε ασθένειες ψυχικές και σωματικές, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς, πολλούς θανάτους!

Μέσα σε ένα μήνα καραντίνας χάνονται 5 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν) 

Αυτή η δεύτερη καραντίνα δεν έχει τα αποτελέσματα που είχε η καραντίνα της  άνοιξης, γιατί τώρα ο ιός έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα!

Γι’ αυτό κ. Πρωθυπουργέ κάντε στροφή 180 μοιρών :

               ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

                 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

      ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!

  κάνοντας ταυτοχρόνως, τις παρακάτω ρηξικέλευθες κινήσεις :

1) Στους 3000 ασθενείς που νοσούν (σε ήπια ή μέτρια μορφή) από κορωνοΪό και νοσηλεύονται σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας, (που έχουν κλινικές covid 19), να δώσετε ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ της Εταιρείας Regeneron, που δόθηκε στον Πρόεδρο Τραμπ, (ο οποίος μέσα σε 3 μέρες βγήκε από το Νοσοκομείο και έκανε αμέσως προεκλογική εκστρατεία!).

Έτσι, οι 3000 αυτοί ασθενείς (στη συντριπτική πλειοψηφία τους)  θα βγουν σύντομα από τα Νοσοκομεία, οπότε θα έχουμε μια μεγάλη αποσυμφόρηση τους και ταυτοχρόνως θα έχουμε και κατακόρυφη μείωση των θανάτων από κορωνοΪό!

2) Να ξεκινήσετε άμεσα ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου κάθε Έλληνας πολίτης (και ιδιαίτερα αυτός που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες), αισθανθεί ότι έχει συμπτώματα της νόσου covid 19, να κάνει αμέσως τεστ και εάν είναι θετικός στον ιό, να ειδοποιήσει αμέσως τον Οικογενειακό Ιατρό του, ο οποίος έχοντας ενημερωθεί από την Επιτροπή Υγείας, θα ξέρει ποιά φάρμακα θα του δώσει!

Έτσι ο κορωνοϊός θα χτυπιέται με φάρμακα άμεσα, εν τη γενέσει του (από την αρχή), για να μην παρατηρείται το φαινόμενο που παρατηρείται σήμερα (αφού δεν υπάρχει η άμεση πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι), ασθενείς από κορωνοϊό να παραμένουν στο σπίτι και για αρκετές μέρες να μην παίρνουν φάρμακα για τον ιό, οπότε νοσούν βαριά και τρέχουν τότε στο Νοσοκομείο, αλλά είναι αργά και χάνουν τη ζωή τους!!!

3) Αφού τα πάντα θα είναι ανοιχτά και τα περιοριστικά μέτρα να είναι αυστηρά και να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια!. 

4) Το περιοριστικό μέτρο : “Όλοι μάσκα και παντού” θα είναι το Α και το Ω των περιοριστικών μέτρων και θα τηρείται απαρέγκλιτα!. Και μόνο μέσα στο σπίτι μας δεν θα φορούμε μάσκα!

5) Όταν λέμε “φοράω μάσκα” τη φοράω κανονικά και όχι με τη μύτη έξω από τη μάσκα ή τη μάσκα την έχω στο πηγούνι ή στο λαιμό σαν διακοσμητικό!. Τέτοιο φόρεμα της μάσκας θα θεωρείται ότι δεν φοράω μάσκα και το πρόστιμο θα είναι το ίδιο με αυτόν που δεν φοράει μάσκα!

6) Όταν είμαι όρθιος, σε καφετέρια ή σε καφενείο ή σε μπαρ ή σε εστιατόριο ή σε κέντρο διασκέδασης, υποχρεούμαι να φοράω μάσκα, μόνο όταν είμαι καθήμενος σε αυτούς τους χώρους δεν είμαι υποχρεωμένος να τη φοράω!.

7) Στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα απαγορεύονται οι όρθιοι και οι πάντες που είναι μέσα σε αυτά θα φορούν μάσκες!.

8) Θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα από 12.30 νυχτερινή ώρα μέχρι 5 πρωινή ώρα!

9) Γλέντια, πάρτι και χοροί σε κλειστούς ή σε ανοιχτούς χώρους ή σε σπίτια θα απαγορεύονται αυστηρώς!.

10) Να επιτρέπεται η συγκέντρωση δύο οικογενειών  (με σύνολο έως 9 άτομα) σε ένα σπίτι. Και στους ανοιχτούς χώρους συγκεντρώσεις μέχρι 10 άτομα και πάντα με μάσκες!

11) Σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα να γίνονται κάθε μέρα χιλιάδες τεστ και αυτοί που είναι θετικοί να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών!.

12) Τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους παραβάτες οι οποίοι δεν τηρούν τα περιοριστικά μέτρα, να μεταβιβάζονται στην Εφορία και οι παραβάτες να έχουν να κάνουν με την εφορία!.

13) Η αστυνόμευση για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων να είναι αυξημένη στο έπακρο και τα παραπάνω αναφερόμενα περιοριστικά μέτρα να ισχύσουν μέχρι να εμβολιαστεί το 60% με 70% του Ελληνικού πληθυσμού και να επιτευχθεί η περιπόθητη ανοσία αγέλης!.

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Εάν βγείτε και πείτε με ξεκάθαρο τρόπο στον Ελληνικό λαό, τι προτιμάτε :

  Στο πρώτο εξάμηνο του 2021 (μέχρι να δημιουργηθεί η ανοσία αγέλης από τον εμβολιασμό του πληθυσμού), να έχουμε αλλεπάλληλες καραντίνες (να μπαίνουμε και να βγαίνουμε) και έτσι να καταστραφούμε οικονομικά και να γίνουμε όλοι μας φτωχοί ή  να ανοίξουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ με τη μια, εφαρμόζοντας όμως με θρησκευτική ευλάβεια τα παραπάνω μέτρα που σας είπα, είμαι βέβαιος κύριε Πρωθυπουργέ, ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΦΩΝΗ θα σας πουν :

ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και θα εφαρμόσουμε με θρησκευτική ευλάβεια όλα τα περιοριστικά μέτρα μέχρι να βγούμε από το τούνελ, αυτού του αόρατου εχθρού, του κορωνοϊού!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...