ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 Σημαδιακά τις ημέρες εορτασμού της γέννησης του Θεανθρώπου ξεκίνησε ο εμβολιασμός της επιστήμης για την απελευθέρωση των σωμάτων μας.

Η επιστήμη δίνει τη λύση για την ελευθερία μας απέναντι στον ιό κινεζικής προέλευσης που στέρησε τα θεμελιώδη δικαιώματα της δημοκρατίας στη Δύση.

Ο εμβολιασμός της Εξοχοτάτης ΠτΔ, του Πρωθυπουργού των Ελλήνων και των κρατικών αξιωματούχων δίνει το παράδειγμα απέναντι στο φασισμό που προκάλεσε ο ιός και πολύ θα ήθελε να μείνει και μετά την 20ή Ιανουαρίου στον Πλανήτη μας.

Συγχαρητήρια στο Ντόναλντ Τραμπ που πίεσε για την έγκριση του εμβολίου πολιτικά, συγχαρητήρια στον Τζόνσον που άνοιξε την πόρτα της ελευθερίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν και συγχαρητήρια στους Έλληνες που δείχνουν το δρόμο της ελευθερίας.

Ευχές το νέο Έτος 2021 να φέρει ειρήνη και υγεία σε όλους και την Ελλάδα με πρόοδο και ανάπτυξη, να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο και πατρίδα για τα παιδιά μας.

Για όλους αυτούς που τράφηκαν από την τρομοκρατία του κινεζικού ιού και συνεχίζουν να ονειρεύονται για την παγκόσμια ελίτ τους το “1984” του Τζόρτζ Όργουελ, συνιστούμε ξύδι όπως εκείνο που πότισαν τον Θεάνθρωπο Χριστό.

Ας ανοίξουν τα σχολεία, ας αρχίσουν οι χοροί, κ. Μητσοτάκη και ας μετρηθούμε πόσοι μείναμε στη φωτεινή πλευρά της ζωής και πόσοι χάθηκαν στη διαστροφή του ανθρώπου!

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...