Γ.Τράγκας : «Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες ότι αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα έχουν παρενέργειες»

 Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι λένε ότι η υπόθεση με τον covid19, την πανδημία, τα ακραία μέτρα που λαμβάνονται και αυτήν την εμφανή προώθηση της ψηφιακής κανονικότητας και του απόλυτου ελέγχου των προσωπικών δεδομένων, μυρίζει έντονα.

Όλη η Ευρώπη, όλη η Ελλάδα, η πλειοψηφία των πολιτών δεν είναι ούτε συνωμοσιολόγοι ούτε αρνητές του ιού ούτε ανήκουν επισήμως ή ανεπισήμως στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Είναι άνθρωποι με το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος Γ.Τράγκας.

Η απομόνωση με τοπικά lockdowns ολόκληρων περιφερειών που κηρύσσονται «κόκκινες» λόγω υψηλού ιικού φορτίου, είναι ο προθάλαμος των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών και των γερμανικής έμπνευσης καντονίων, που ήταν πάντα ένα σχέδιο του Σόρος. Αποκλειστικές οικονομικές ζώνες με αμειβόμενους φτηνούς εργάτες τύπου Ενδοκίνας.

Ο «μάγος» του Μπάσκετ, ο «σούπερμαν» του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρατεύτηκε από την κυβέρνηση για να πει στον ελληνικό λαό ότι τώρα πρέπει να παίξει άμυνα, δηλαδή να κλειστεί στα σπίτια του, να υπακούσει στις οδηγίες της κυβέρνησης και να εμβολιαστεί καθολικά. Έχω την αίσθηση ότι κακή στιγμή διάλεξε η κυβέρνηση να τον χρησιμοποιήσει. Κακή στιγμή δέχτηκε και ο ίδιος να ευθυγραμμιστεί με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Βγήκε τη στιγμή που οι πεινασμένοι συμπατριώτες του, αυτοί που είναι άνεργοι και με κλεισμένα τα μαγαζιά, έμαθαν ότι αυτός θα εισπράξει 228 εκατ. δολάρια αμοιβές σε τέσσερα χρόνια από την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς. Βγήκε σε κακή στιγμή γιατί η τηλεόραση κατακλύζεται από χρυσοπληρωμένες διαφημίσεις του τόσο στην Aegeanόσο και στην Protergia, και αύριο ίσως να τον δούμε να διαφημίζει αντισηπτικά ή σοκολάτες ή τη Microsoft.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον σταρ στον «χορό των δισεκατομμυρίων δολαρίων». Το Μαξίμου έκανε τραγικό λάθος να πιστέψει ότι βάζοντας τον Αντετοκούνμπο κυβερνητική προπαγάνδα θα πείσει τους πεινασμένους Έλληνες ότι υπάρχει αύριο, υπάρχει ελπίδα, ότι πρέπει να περιμένουν από τον Μητσοτάκη για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Κατά τη γνώμη μου, ο δημοφιλής Γιάννης δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα «παίζοντας το παιχνίδι» της κυβέρνησης. Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες ότι αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα έχουν παρενέργειες. Ήδη ο κυβερνητικός εσμός, η ψηφιακή πολιτική συμμορία ζητάει από τους Έλληνες να υπογράψουν συναίνεση ότι ουδεμία ευθύνη έχει η φαρμακευτική εταιρία και φυσικά η κυβέρνηση από τυχόν παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

loading...