Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά …

Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά το να παραμένουν κλειστές οι εκκλησίες μόνο στην Ελλάδα και να μην ακούς καν καμπάνες τέτοιες ημέρες είναι απαράδεκτο – όταν τα σούπερ μάρκετ ή οι τράπεζες είναι ανοιχτές! Ντροπή για την κυβέρνηση!
Ντροπή είναι επίσης το να ψηφίζει το νέο πτωχευτικό νόμο εν μέσω lockdown που μόνη της αποφάσισε χωρίς να ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Δηλαδή σας μειώνει τα εισοδήματα και μετά σας λέει “αν δεν μπορείς να πληρώσεις, τι να κάνουμε, θα στο πάρουν το σπίτι οι τράπεζες” (τις οποίες διέσωσες εσύ!).
Ντροπή είναι και το να αποφασίζει αύξηση της τιμής του πετρελαίου από τη 1η Ιανουαρίου 2021 (https://www.newsauto.gr/…/prasino-telos-tha-plirosoun…/), με πρόφαση την ενίσχυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – κάτι που θα επηρεάσει πολλές επιχειρήσεις (φορτηγά) που έχουν ήδη πληγεί τρομερά λόγω του lockdown (πχ. τροφοδοτικές στον χώρο της εστίασης), αλλά και ιδιώτες που μέχρι πρόσφατα εξοικονομούσαν και τώρα θα τα επιστρέψουν όλα.
Οπότε χρόνια πολλά Έλληνες & Ελληνίδες, λάβετε το Χριστουγεννιάτικο επίδομά σας και επιστρέψτε το αυτό και περισσότερα μέσω της έμμεσης φορολόγησης, τη μείωση στα εισοδήματά σας και την αρπαγή της περιουσίας σας!
Φυσικά αυτά δεν ισχύουν για όλους (πχ. κυβερνητικά στελέχη, βολεμένοι, ΜΜΕ, κλπ.), όπως δεν φαίνεται να ισχύει ούτε το lockdown για όλους (https://www.politico.eu/…/greece-prime-minister…/).
Θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε με όλη αυτή τη καταστροφή και να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε το δικό μας το μυαλό και τα απτά στοιχεία. Και η απτή πραγματικότητα αγαπητοί, είναι πως σας κοροϊδεύουν για μια ακόμη φορά – απλά και λογικά.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλο το παρασκήνιο & τις προτάσεις μου, στο κανάλι μου (μακριά από τα διατεταγμένα και εξαγορασμένα ΜΜΕ): https://www.youtube.com/channel/UCqQ2V_7QUU1hfdT-NHx2ybA

Βασίλης Βιλιάρδος
loading...