ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!! Ο Τραμπ έτοιμος να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην Αμερική.. – ΒΙΝΤΕΟ

Η ολη κατάσταση βρωμάει παγκόσμια.

Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, θα κυρήξει στρατιωτικό νόμο,για να συγκρατήσει εμφύλιο πόλεμο,μεταξύ Ρεμπουπλικάνων και Δημοκρατικών,και αυτόματα θα έχουμε παγκόσμια γεγονότα και καταιγιστικές εξελίξεις.

Αν υπάρχουν και δεν είναι ”ΜΟΥΦΑ”,στοιχεία για ανάμιξη των Κινέζων σε συνεργασία με τους Δημοκρατικούς Νεοταξίτες,γιατί αυτή είναι η αλήθεια,η ΝΕΑ ΤΑΞΗ,παίζει το τελευταίο της χαρτί,για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Μακάρι να πάρει ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ με το στρατό που είναι υπό τίς διαταγές του,την κατάσταση στα χέρια του,γιά να τελειώσουμε με τα ΕΡΠΕΤΑ!!!!Ειδάλως,μας περιμένουν γεγονότα σχεδιασμένα  απο τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,που θα είμασται απλά κλεισμένοι στα σπίτια μας,περιμένοντας τη καταστροφή!!!!!!Και είναι στο ”κόλπο”,πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεις.Δέν είναι τυχαίο πως απο το εδώ πολιτικό κατεστημένο,εχουν εκφρασθεί απόψεις για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΘΝΗ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΜΗ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 100 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!!!!

Για να ξέρετε περί covid:

Πριν ένα μήνα έκανα ένα video για λογαριασμό του μεγαλύτερου διαγνωστικού κέντρου covid στη χώρα. Τρεις όροφοι εργαστήριο, στον τελευταίο τρία PCR μηχανήματα που τα “τάϊζαν” με εκατοντάδες δείγματα την ημέρα. Φυσικά και κάναμε λήψεις μέσα στο εργαστήριο, συνέντευξη την υπεύθυνη εργαστηρίων (τυγχάνει και μαθήτρια του Τριχόπουλου)…

Μαντέψτε τι μέτρα προστασίας είχε (και εγώ φυσικά ως σκηνοθέτης), μέσα στον θάλαμο covid, πάνω από εκατοντάδες θετικά δείγματα προς εξέταση…

Κανένα. Ούτε μάσκες, ούτε γάντια. Τίποτα. Κι επειδή αυτοί αποκλείεται να μην γνωρίζουν πόσο “φονικό” είναι το θηρίο, τότε δεν ξέρει κανείς… (ίσως μόνο ο Εισαγγελάτος).

Οπότε, ψηλά την κράνα και μακριά από το δούλεμα.

Όταν ακούω για (Αντιφα ,ΜΚΟ,ΛΟΑΤ, κράτη δίχως σύνορα,οι θάλασσες ανοίκουν στα ψάρια,)μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, διότι τα παρουσιάζουν κ σαν πρότυπα.Το χειρότερο είναι είναι ότι από πίσω είναι ο Σόρος ,Γκέιτς (επενδυτής σε φαρμακοβιομηχανίες τώρα) Μπέζος(Amazon), ο κ. Facebook, covid , εμβόλια,με όλα τα τσιράκια τους πού κυβερνάνε στην πλειοψηφία στον κόσμο κ τότε οι ελπίδες είναι μόνο στον Θεό.

Θέλω να πιστεύω ότι θα τους χαλάσει τα βρωμερά σχέδια τούς μέσο τού Τραμπ.Δεν είναι τυχαίο πού κ το Χόλιγουντ ήταν εναντίον τού, πού τόσα χρόνια μας κάνανε πλύση εγκεφάλου με ταινίες ζόμπι, ιούς, επιδημίες, πανδημίες κτλπ.

Καλή λευτεριά …(στο μυαλό πρώτα)

Δείτε το βιντεο και θα μαθετε πολλα

loading...