ΘΡΑΣΣΟΣ ΘΡΑΣΣΟΣ ΘΡΑΣΣΟΣ ΜΑΘΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

Εκείνοι οι Τουρκομογγολοι  οι ΑΖΕΡΟΙ  μας χρεωστάνε   ΝΑΙ η ΟΧΙ???? 

Ο αγωγός ΤΑΠ ο οποίος εγκαινιάστηκε πριν μέρες  και διέρχεται από την ΕΛΛΑΔΑ  για πάνω από  480,00 χιλιόμετρα τι μεταφέρει??? Μήπως μόνο ΑΖΕΡΙΚΟ φυσικό αέριο??

Κατήγγειλαν στον Ο.Η.Ε  ότι Ελληνες πολέμησαν στο πλευρό των Αρμενίων. Ποιοι αυτοί που βγήκαν  μπροστά,  και δήλωσε ο πρόεδρος τους , ΟΤΙ σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας  Τουρκίας  Θ Α    Μ Α Σ   Π Ο Λ Ε Μ Η Σ Ο Υ Ν  στο πλευρό των ομοεθνών  αδελφών τους Τούρκων!! Άκου θράσος.  Εμείς  επιτρέψαμε (η κυβέρνηση του ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΜΑΡΑ) την διέλευση του αγωγού  ΤΑΠ   Α Τ Ε Λ Ω Σ  από το Ελληνικό έδαφος , χαρίζοντας τους διακόσια εκατομμύρια τον χρόνο , και αυτοί μας  απειλούν !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τους  χ α ρ ι ζ ο υ μ ε  διακόσια εκατομμύρια για να αγοράσουν  ΟΠΛΑ από την ΤΟΥΡΚΙΑ  ( κερδίζει και η Τουρκία άλλα  διακόσια εκατομμύρια)  για να μας πολεμήσουν .Φροντίζουμε για τον οπλισμό τους.  Α   ΡΕ ΒΟΔΙΑ  ,ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΖΩΝΤΑ  ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλετε να λέγεστε σκεπτόμενοι άνθρωποι.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ  ότι η δεξιά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  κυβέρνηση  ΣΑΜΑΡΑ  ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ  ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ  σε Τουρκία  και Αζερμπαϊτζάν  για  να μας κάνουν πόλεμο?? Εσείς ζώα  που ψηφίσατε τον ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ  ΄΄ΠΡΕΣΠΟΜΑΧΟ’’  ΓΙΑ  πρωθυπουργό, μείνετε σπίτι μην εκκλησιάζεστε  , πλύνετε τα χέρια σας όσο  θα θέλει  ο ΜΟΣΣΙΑΛΟΣ  ασχοληθείτε  με το σπίτι του Τσιπρα και μετά να αναρωτηθείτε που πάμε!!

Και για να μην παρεξηγηθώ  Τσιπρας, Μητσοτάκης και όλη η οικογενειοκρατικη ΕΛΙΤ για το ίδιο ΑΦΕΝΤΙΚΟ  δουλεύουν. ΕΣΥ ΜΑΣΑ το σανό που σου προσφέρουν με το κατάλληλο υπνωτικό!!!!!! Ξέρουν αυτοι την σωστή δοσολογία.

ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ  τους δίδυμους γεννητικούς αδένες  να υψώσει το ανάστημα απέναντι στους αποθρασυνόμενους  ΑΖΕΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ???  ΟΧΙ!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ για να παραμείνεις σε λογική πολιτικού εξουσίας  οι γεννητικοί αδένες   αφαιρούνται από πριν !! και ο νοών νοειτω!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!

loading...