Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου ανεξάρτητος πολιτευτής

   Συνέλληνες, εν Χριστώ αδερφοί οι  χώροι λατρείας πρέπει να είναι πάντοτε ελεύθεροι και προσβάσιμοι, είναι πνευματικά-χριστιανικά κέντρα αναφοράς των πιστών. Δεν είναι μαγαζιά να κλείνουν και να ανοίγουν για διάφορους λόγους και προφάσεις εν αμαρτίαις.

   Καλώ την ηγεσία της εκκλησίας να αρθεί  στο ύψος των περιστάσεων και της αποστολής της όπως π.χ. ο Μακαριστός Χριστό-δουλος.

   Κ. Μητσοτάκη όσοι τα έβαλαν με την πίστη και την εκκλησία ηττήθηκαν παταγωδώς.

   Τέλος πρέπει να γνωρίζετε ταγοί της Χριστιανοσύνης ότι με τη φυγή προ της βίας αμβλύνεται το Θρησκευτικό φρόνημα των πιστών, δίνεται, κακό παράδειγμα, όταν σε χαλεπότερους καιρούς διώκονταν οι χριστιανοί μέχρι θανάτου! Εδώ να χαιρετίσω και να εξάρω την στάση των υπηρετούντων από σας τα Χριστιανικά ιδεώδη που αντιστέκονται στις σκοτεινές επιδιώξεις των κακόβουλων της παγκόσμιας  τάξης πραγμάτων.

   Αγαπητοί αδελφοί για να αντιληφθούμε την σκοπιμότητα της Κυβέρνησης του δεξιού-αδέξιου  “μεγαλόσταυρου” Μητσοτάκη, την αλλοπρόσαλη και αντιφατική στάση του στο ζήτημα των υγειονομικών συνεπειών της κρίσης αναρωτιόμαστε γιατί επιτρέπει, έστω με κανόνες, την ανάπτυξη ορισμένων μαζικών δραστηριοτήτων (αναγκαίων), ενώ περιορίζει  τη λειτουργία των εκκλησιών που είναι μεγαλοπρεπείς, ογκώδεις, ευρύχωρες και οι πιστοί προσέρχονται προσεκτικά και ευλαβικά, χωρίς συνωστισμό.

   Έχουμε οδηγό μας την πίστη μας στο Χριστό!

   

Υστερόγραφο για τους Αρχιερείς από τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: 

   Πρέπει οι επίσκοποι της εκκλησίας του Χριστού να αντικατοπτριστούν, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι είναι και να διαγνώσουν ποιοί οφείλουν να είναι.

loading...