κ. Μητσοτάκη και ΠτΔ τα αισθήματα φαίνονται πρωτα στους ανθρώπους

Είδαμε ως πολίτες της χώρας τη σκηνή με τη γάτα της ΠτΔ και τον κ. Μητσοτάκη που την έπαιρνε αγκαλιά.  Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μόδα να δείχνει ο ανθρωπος οτι έχει καλά αισθήματα αγκαλιάζοντας  ζώα. 

 Τους θυμίζουμε όμως ότι τέτοιες σκηνές  μέσα στο προεδρικό, οι οποίες είχαν κανονιστεί,  είναι μόνο για να αποπροσανατολίσουν από τα σοβαρά εθνικά θέματα όπως και  απο τα πολύ δύσκολα  οικονομικά που περνούν οι πολίτες της χώρας. 

Είναι γνωστό σε όλους οτι αυτοκτονούν πολλοί πολίτες , όπως και επι ΣΥΡΙΖΑ, γιατί βρίσκονται σε απόγνωση και απο τον εγκλεισμό , αλλά και από έλλειψη  χρημάτων. 

Οι αυτοκτονίες αυξάνονται  με γεωμετρική πρόοδο στη χώρα,  για αυτό θα παρακαλέσουμε τον πρωθυπουργό ν αποκτήσει ενσυναίσθηση, (και να απέχει πολύ σ αυτό από τον κ. Τσιπρα)   όχι προς τα ζώα,  που η θέση τους είναι στη φύση  και ο άνθρωπος  εκδηλώνει  πανω τους το εγώ του,  αλλά πρωτίστως προς τους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή και μάλιστα πολλοί απ αυτούς είναι πολύ χρήσιμοι στην κοινωνία. 

Φεύγουν  λόγω του ότι δεν μπορούν πλέον να  ζήσουν οικονομικά και ψυχολογικά.  

Δεν ακούμε να ενδιαφέρεται το κράτος  για αυτούς, αλλά όταν βλέπουμε ν  αγκαλιάζει γάτες   για να δείξει τα αισθήματά του, νιώθουμε  ότι  μας κοροϊδεύει η επισημη συνάντηση και οτι κάνει νέο πολιτικό μάρκετινγκ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε τη Λοίζου   (με τις παράνομες συντάξεις) και τον Πολάκη που τραγουδούσε αντάρτικα και  δεν περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη και την κ. Σακελλαροπούλου  ν   αγκαλιάζει γάτες μέσα στο προεδρικό, στο μέγαρο που είναι του ελληνικού λαού για  σοβαρές συζητήσεις υπέρ του  ελληνικού πληθυσμού.  

Εκπαιδευτικος   

loading...