Παγκόσμια Κυβέρνηση των Ηνωμένων Εθνών

GEWKWN:

Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και οι υπηρεσίες τους διαδραμάτισαν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην προώθηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ιδίως στον τομέα των οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων. Εκτός από τα Ηνωμένα Έθνη, οι οργανισμοί των Ηνωμένων Εθνών που συμμετέχουν στην προώθηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι το Υπουργείο Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ. το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ · Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του ΟΗΕ · το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών · το Ταμείο Πληθυσμού του ΟΗΕ , Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας · και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ζητά πολυμερισμό και μεταρρυθμισμένη παγκόσμια διακυβέρνηση…..14 Δεκεμβρίου 2020 …..Η ανάκαμψη από το COVID-19 είναι η ευκαιρία να βρούμε έναν καλύτερο δρόμο και να αντιμετωπίσουμε τις ανισότητες και τις ευθραυστότητες που αποκαλύπτονται από την πανδημία. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή για την ενίσχυση της πολυμερούς προσέγγισης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου, πιο υγιούς, πιο βιώσιμου, δίκαιου και ειρηνικού κόσμου για όλους ».πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΟΗΕ.

Πρέπει να υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη, παγκόσμια δικαστήρια, παγκόσμια τραπεζική και νόμισμα, και μια παγκόσμια ελίτ που είναι υπεύθυνη για όλα

Η New World Order έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…..τα Ηνωμένα Έθνη αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το ρόλο της παγκόσμιας κυβέρνησης….το παγκόσμιο δικαστήριο υπάρχει ήδη στις Κάτω Χώρες

Η Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ συγκεντρώνει τον τραπεζικό τομέα

Το ΝΑΤΟ είναι σε θέση να επεκταθεί στον παγκόσμιο στρατό

Τα νομίσματα της Ένωσης όπως το ευρώ και το επόμενο Amero ενοποιούν το παγκόσμιο νόμισμα

Οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης και τη Wall Street, θέλουν να διαγράψουν τα εθνικά σύνορα και να δημιουργήσουν μια τεράστια, διεθνή τάξη…….μια δικτατορία

Θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους έναν πανίσχυρο παγκόσμιο βασιλιά / πρόεδρο με έναν παγκόσμιο στρατό……Θέλουν ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης από πάνω προς τα κάτω που υπαγορεύει το παγκόσμιο δίκαιο από ένα συγκεντρωτικό σώμα

– είπε ο Ομπάμα….. «Η Αμερική πρέπει να παραδώσει την κυριαρχία και να αγκαλιάσει μια παγκόσμια κυβέρνηση »

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Γκόρντον Μπράουν ηγείται για τη δημιουργία προσωρινής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ντουμπάι, 26 Οκτωβρίου 2020 (WAM) – Ο Mohammad bin Abdullah Al Gergawi, Υπουργός και Πρόεδρος της Διάσκεψης Κορυφής για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήλωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δημιούργησαν ελπίδες για το μέλλον

Η ατζέντα είναι μια παγκόσμια ενοποίηση και συγκεντρωτισμός της εξουσίας στα χέρια μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Αυτό το σύστημα θα εξελιχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ήδη σε ισχύ), την Αμερικανική Ένωση (που προέρχεται από τη NAFTA) και την Ασιατική Ένωση. Όταν αυτά τα τρία μοντέλα υπάρχουν, θα συγχωνευτούν για να δημιουργήσουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μια σύνθεση των επιζώντων αυτοκρατοριών, των υπεραγορικών οικογενειών, των βαρβαρικών βασιλιάδων, των τραπεζικών οικογενειών που ιδρύθηκαν στο Μεσαίωνα και των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Με την πάροδο του χρόνου, έμαθαν ότι εάν μπορούν απλώς να αποκρύψουν το πραγματικό μέγεθος της δύναμής τους και να εγκαταστήσουν μαριονέτες κυβερνήτες από τους πολιτισμούς που κυριαρχούν, οι άνθρωποι θα δεχτούν μεγαλύτερες μορφές τυραννίας. Στα τέλη του 20ου αιώνα, καθώς ο σχηματισμός μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης μπήκε στα τελικά στάδια του, οι παγκοσμιοποιητές άρχισαν να κάνουν αυτό που ήταν αδιανόητο λίγα χρόνια πριν.

Άρχισαν να παραδέχονται ότι υπήρξε πραγματικά μια κίνηση προς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, πλήρης με ένα Παγκόσμιο Δικαστήριο, Παγκόσμια Φόρουμ και έναν Παγκόσμιο Στρατό για την επιβολή των δεσποτικών νόμων του. Πριν από λίγα χρόνια, ο μέσος άνθρωπος αρνιόταν  να ομολογήσει ακόμη και την πιθανότητα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τώρα το ίδιο άτομο θα λέει παρακάτω: «Ναι, υπάρχει μια παγκόσμια κυβέρνηση – και το χρειαζόμαστε για να προστατευτούμε από την τρομοκρατία!» Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών είναι τόσο μακρινό που τώρα πρέπει να παραδεχτούν ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι πραγματικότητα.

Οι προπαγανδιστές τους χαιρετίζουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη ως το μόνο σύστημα που θα μας κρατήσει ασφαλείς. Στην πραγματικότητα, η ίδια η παγκόσμια κυβέρνηση διεξάγει τις τρομοκρατικές ενέργειες. “

Εδώ και δεκαετίες, οι πολιτικοί, τα εταιρικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και τα δημόσια σχολεία προωθούν αυτήν την ατζέντα του One World ως αναπόφευκτο, επωφελές βήμα προς τα εμπρός για την ανθρωπότητα. Λένε ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση, ένας παγκόσμιος στρατός και ένα νόμισμα θα μας ενώσουν ως μια παγκόσμια κοινότητα που θα τερματίσει όλους τους πολέμους και τη φτώχεια.

the Club of Rome….. Ο Σύλλογος της Ρώμης δημιουργήθηκε το 1968, ιδρύθηκε από μέλη του αρχικού ομίλου Morgenthau κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο ιδιωτικό σπίτι του Rockefeller στο Μπελάτζιο της Ιταλίας, έχει μετατοπιστεί από τη Ρώμη στο Apollo House στο Winterthur, Ζυρίχη, Ελβετία, ο αρχικός του σκοπός ήταν να δημιουργήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη μέχρι το έτος 2000. Ο Σύλλογος της Ρώμης έχει μια κρυφή ατζέντα για να χωρίσει ολόκληρο τον κόσμο σε δέκα περιοχές ή βασίλεια…….Ο Σύλλογος της Ρώμης ενεργεί ως ερευνητικό ινστιτούτο για πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα και ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη μελλοντική επιβίωση της ανθρωπότητας από μια νέα παγκόσμια κοινότητα υπό μία μορφή κυβέρνησης».

Έλεγχος πληθυσμού

Το 1973, ο Σύλλογος της Ρώμης κυκλοφόρησε μια έκθεση με τίτλο « Όρια στην ανάπτυξη », η οποία αντιμετώπισε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού.

Τον Αύγουστο του 1980, το περιοδικό Fusion, ο Howard Odum, ένας θαλάσσιος βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, που ήταν μέλος του συλλόγου της Ρώμης, ανέφερε: « Είναι απαραίτητο οι ΗΠΑ να μειώσουν τον πληθυσμό τους κατά 2/3 μέσα στα επόμενα 50 χρόνια. Δεν ανέφερε πώς πρέπει να επιτευχθεί αυτό.

 

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζίμι Κάρτερ, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα για την επέκταση του εγγράφου «Limits on Growth» και στις 24 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε μια έκθεση δύο τόμων με τίτλο « Global 2000 Report » η οποία είχε συνταχθεί από τον πρώην γραμματέα του Cyrus R. Vance. Η έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε στον Πρόεδρο Κάρτερ, και έδειξε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στη γη για να υποστηρίξει την αναμενόμενη δραματική αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Το έγγραφο αναφέρει ότι ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια άτομα έως το έτος 2050.

Τον Αύγουστο του 1982, η Εκτελεστική Αναθεώρηση Πληροφοριών δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο « Global 2000: Blueprint for Genocide », το οποίο ανέφερε τα 2 προαναφερθέντα Προεδρικά έγγραφα      « κατανοούνται σωστά ως πολιτικές δηλώσεις προθέσεων …..

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα ακολουθήσουν πολιτικές που θα οδηγήσουν όχι μόνο στο θάνατο των 120 εκατομμυρίων αμερικανών που αναφέρονται στις εκθέσεις, αλλά και στο θάνατο άνω των δύο δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Σύλλογος της Ρώμης είπε ότι η γενοκτονία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη ανθρώπων που αναφέρονται ως « άχρηστοι τρώγοντες».

– είπε ο Πάπας Φραγκίσκος είπε σε εκατοντάδες χιλιάδες νέους που συγκεντρώθηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα Νεότητας στην Πολωνία ότι πρέπει, «πιστεύουν σε μια νέα ανθρωπότητα» και ότι πρέπει να αρνηθούν «να δουν τα σύνορα ως εμπόδια»…. “Οι άνθρωποι μπορεί να σας κρίνουν ότι είστε ονειροπόλοι, επειδή πιστεύετε σε μια νέα ανθρωπότητα…’’

Μάιος 2016 : Μάιος 2016 :  Ο Πάπας Φραγκίσκος καλωσόρισε έναν από τους κορυφαίους σουνίτες κληρικούς στον κόσμο στο Βατικανό, και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον κληρικό ότι « η συνάντησή μας είναι το μήνυμα ».

Σεπτέμβριος 2015 :  Ο Πάπας Φραγκίσκος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια ομιλία που ξεκίνησε μια διάσκεψη κατά την οποία τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν μια « νέα παγκόσμια ατζέντα » για την ανθρωπότητα.

 Ιούλιος 2015 : Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Ισημερινό, ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για την ανάγκη ” μιας νέας οικονομικής και οικολογικής παγκόσμιας τάξης ” στην οποία ο πλούτος του πλανήτη “μοιράζεται ο καθένας”.

Ιούνιος 2015 :  Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε,  ” μια νέα παγκόσμια πολιτική αρχή ” που θα έχει τους απαραίτητους πόρους “για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων οικονομικών προβλημάτων και αδικιών”.

Οκτώβριος 2014 :  Ο Πάπας Φραγκίσκος αγκάλιασε δημόσια τη θεωρία της εξέλιξης κάνοντας δηλώσεις όπως αυτές …”Όταν διαβάζουμε για τη Δημιουργία στη Γένεση, διατρέχουμε τον κίνδυνο να φανταστούμε ότι ο Θεός ήταν μάγος, με ένα μαγικό ραβδί ικανό να κάνει τα πάντα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει.” «Το Big Bang , το οποίο σήμερα θεωρούμε ότι είναι η καταγωγή του κόσμου, δεν έρχεται σε αντίθεση με την παρέμβαση του θεϊκού δημιουργού, αλλά μάλλον το απαιτεί».

Ιούνιος 2014 :  Για πρώτη φορά στην ιστορία του Καθολικισμού, ο Πάπας Φραγκίσκος ενέκρινε τις « ισλαμικές προσευχές και αναγνώσεις από το Κοράνι » στο Βατικανό…..

Στην αρχαιότητα, αυτό θα είχε θεωρηθεί βλασφημία, αλλά σήμερα κανείς δεν παρατηρεί καν ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN….Η συγχώνευση όλων των χωρών του κόσμου σε ένα «γιγαντιαίο υπερκράτος» και η συγχώνευση όλων των θρησκειών του κόσμου σε μια «ενιαία πίστη»  θα οδηγούσε σε ένα επίπεδο τυραννίας που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τολμούσαν καν να φανταστούν.

 

Η ώθηση για να γίνει ο Πάπας επικεφαλής της παγκόσμιας θρησκείας των Ηνωμένων Εθνών συνεχίζεται εδώ και καιρό…….

Shimon Peres : ο πρώην Ισραηλινός Πρόεδρος Shimon Peres πραγματοποίησε δημόσιες συνομιλίες με τον Πάπα και εξέφρασε την επιθυμία του για τον Πάπα Φραγκίσκο να οδηγήσει τον κόσμο σε μια Παγκόσμια Θρησκεία …..Σύμφωνα με το Jerusalem Post , η ιδέα του Peres είναι να δημιουργήσει μια οργάνωση που μοιάζει με τον ΟΗΕ, με την ονομασία “United Religions”.

Τελικά ποιος είναι ο Θεός της Προγραμματισμένης Παγκόσμιας Θρησκείας;

Μήπως είναι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης, ο Γιαχβέ , που φαίνεται να ασκεί και να ενθαρρύνει την κρίση, την εκδίκηση και την τιμωρία;

 

Μήπως είναι ο απόλυτος Θεός της Τεκτονικής, ο Λούσιφερ, μια από τις πιο ισχυρές μυστικές εταιρείες που τροφοδότησε την NWO ( νέα τάξη πραγμάτων ) από την ίδρυσή του;

Σε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη του το  1976 , ο Εβραίος Σιωνιστής  Wallace Rosenthal καυχιέται για το πώς η ελίτ της εβραϊκής εξουσίας ελέγχει τα πάντα στον κόσμο από τις ΗΠΑ έως τη Ρωσία έως τον ΟΗΕ, και δήλωσε:    “Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν τους αρέσει να το παραδέχονται, αλλά ο θεός μας είναι ο Λούσιφερ.”

loading...