Προ των πυλών το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη – Απομένει η ανακοίνωση

 Πιο κοντά από ποτέ στην δημιουργία του δικού του κόμματος βρίσκεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που αναμένεται να κινηθεί στον χώρο της Αριστεράς και θα έχει πατριωτικό πρόσημο στα εθνικά θέματα.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να ανακοινώσει το νέο κόμμα που δημιουργεί και αναμένεται να είναι έτοιμο πολύ σύντομα.

Θα πρόκειται για έναν φορέα που θα κινείται εννοείται στο χώρο της Αριστεράς και θα έχει ξεκάθαρο πατριωτικό πρόσημο στα εθνικά θέματα. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, «ο κόσμος κρατάει όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις από τα υπάρχοντα σχήματα, που χάνουν στα μάτια του την αξιοπιστία τους.

Σήμερα γίνεται όλο και πιο απαραίτητος ένας νέος πολιτικός φορέας, ένα νέο στην ουσία πολιτικό κίνημα, που θα θέσει στο επίκεντρο μιας μεγάλης συστράτευσης και ενός μεγάλου αγώνα αυτό που είναι το κλειδί για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση, να επιβιώσει, να σταθεί όρθια και να έχει μέλλον η ίδια και ο ελληνικός λαός».

Αυτό τον καιρό μαθαίνουμε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με μια πλειάδα προσώπων από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, προκειμένου να φτιάξει την ομάδα του, ενώ συζητάει και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κ. Λαφαζάνης τον τελευταίο καιρό φροντίζει να πυκνώνει την παρουσία του στα πολιτικά τεκταινόμενα με μια σειρά παρεμβάσεων, είτε μέσω αρθρογραφίας είτε μέσω συνεντεύξεων που έχουν ως στόχο πρωτίστως να πλήξουν πολιτικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του.

loading...