Δημοσθένης Λιακόπουλος: Ήμουν γραφικός εεε;;; Φάτε τεχνητό κρέας τώρα – ΒΙΝΤΕΟ

 Το 2001, σε εκπομπή μου, ανακοίνωσα για πρώτη φορά, ότι ετοιμάζουν την προώθηση τεχνητού κρέατος, που θα αντικαταστήσει το κανονικό, με σκοπό, η μόνη πηγή τροφίμων να είναι τα σούπερ μάρκετ, ώστε από εκεί να αγοράζουν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση είτε σε χρήματα, είτε στον ηλεκτρονικό τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι πληρωμές, πιθανόν με κάποιο εμφυτευμένο μικροτσίπ που θα “μιλάει” με τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός.

Και για αυτά επικρίθηκα και βεβαίως ήταν η πρώτη μεγάλη γραφικότητα που απεκάλυψα.

Τώρα λοιπόν με την αιτιολογία το ότι μία αγελάδα μολύνει το περιβάλλον, όσο ένα SUV μεγάλου κυβισμού, λόγω των αφοδεύσεών της και λόγω των τροφών που παράγονται για αυτήν, οι αγελάδες θα γίνουν για όλο τον πλανήτη “ιερές”, το ίδιο και τα πρόβατα (αλίμονο στους λάτρεις της προβατίνας), τα γουρούνια, τα κοτόπουλα, τα ψάρια κτλ και θα τρώμε μόνο τεχνητό κρέας διαφόρων τεχνητών γεύσεων.

Αυτό έχει δύο μειονεκτήματα:

δεν θα μπορεί κάποιος να έχει δύο κοτούλες και δύο αρνάκια κτλ, ή να παίρνει κρέας από κάποιον που διατηρεί αγελάδες δίνοντάς του ένα ζευγάρι παπούτσια, ή κάτι άλλο που τυχόν είχε ανάγκη και βεβαίως θα απαγορευθεί το κυνήγι και το ψάρεμα. Η μόνη πηγή κρέατος πάσης φύσεως, θα είναι οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που θα λειτουργούν υπό κρατική επίβλεψη. Όποιος δεν θα έχει το λεγόμενο χάραγμα, (γραφικός είμαι ότι θέλω λέω) δεν θα μπορεί ούτε καν να μπει στο σούπερ μάρκετ, πόσο μάλλον να ψωνίσει από αυτό. Έτσι η πείνα θα γίνει σε χρόνο μηδέν, σύμφωνα με τα σχέδια των ελίτ (Λευκή και Μαύρη) που κυβερνούν τον πλανήτη, να γίνεται όπλο χειραγώγησης των λαών.

Η ποιότητα του τεχνητού κρέατος και τα όποια χημικά και φάρμακα που θα περιέχει, θα είναι ουσιαστικά άγνωστα στον κόσμο και ούτε καν θέλω να ακούσω για το ότι οι “ειδικοί επιστήμονες” και “οργανισμοί” θα τα ελέγχουν, διότι αυτοί οι έλεγχοι έχουν καταντήσει εδώ και πολλά χρόνια ανέκδοτο. Έτσι θα μπορούν εκτός από το νερό και τον αέρα να περνούν ότι θέλουν μέσα στο σώμα των ανθρώπων, εφόσον βέβαια το θέλουν και κάνω τη διευκρίνιση, επειδή εκτός από γραφικός είμαι βλέπετε και συνωμοσιολόγος. Τουλάχιστον ρε λαμόγια, δεν είμαι συνωμότης, όπως εσείς που με κατακρίνετε, που είδατε καρέκλα εξουσίας και ξεχάσατε τα πιστεύω σας, ή τα παραμορφώσατε, για να μην έχετε τύψεις.

Θα ακολουθήσουν, όπως έχω πει εδώ και πολλά χρόνια, σύντομα, τα εγκεκριμένα άλευρα και οι τεχνητές φυτικές ίνες, από τις οποίες θα παράγονται όλα τα υπόλοιπα φαγώσιμα, η ποικιλία των οποίων υπόψιν δεν θα είναι μεγάλη, ώστε να μπορούν να έχουν οι άνθρωποι την αίσθηση του λιτού βίου.

loading...