Της Λέττας Καλαμαρά

Ανάμεσα στα αστυνομικά μέτρα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ψυχολογική υποστήριξη από το φυσικό και ψυχικό εγκλεισμό, τα αποτελέσματα των λυμάτων της Αθηνο-κεντρικής Ελλάδας επιβεβαιώνουν το αυτονόητο. Η Αθήνα ως “Kράτος” και η κοινωνία της παραδίδεται στην κατανάλωση κοκαΐνης και ψυχοφαρμάκων με ραγδαίο ρυθμό.
Μία κοινωνία καμμένη, μετά από δεκαετίες εχθρικής αποσύνθεσης εκ των έσω, αναζητά τη σωτηρία ελλείψει ηγητόρων σε ουσίες, μάταια. Την ώρα που οι διακινητές εξ Ανατολών πασάρουν τις ουσίες, την ίδια ώρα παρέχουν και την ψυχολογική υποστήριξη με σήριαλ και ειδήσεις στο κόκκινο φόντο.

Μαριονέτες πελάτες πολιτικοί, επιχειρηματίες, κρατικοί αξιωματούχοι και ηθοποιοί παριστάνουν τους άρχοντες που νοιάζονται για το λαό. Καρικατούρες σκελετωμένες από την ηδονή της εξουσίας και την εκτέλεση των εντολών των εμπόρων μάς διδάσκουν νομιμοφροσύνη, φοβέρα και σιωπή.

Αλίμονο στους Εφιάλτες που ξεπουλάνε την Ελλάδα για λίγη εξουσία παραπάνω και επιζητούν την επισημοποίηση του καθεστώτος της αυταρχικής δημοκρατίας με επενδυτές κεφαλαίων αγνώστου προέλευσης.

Το σχέδιο διάσπασης της Ελλάδας και μετατροπής της σε offshore συνταξιούχων με ζώνες οικονομικής απάτης και εξαθλίωσης είναι μάταιο.

Η Ελλάδα δεν θα γίνει Κούβα της Μεσογείου σε μία εξαρτημένη και κομματιασμένη πατρίδα. Ας σκεφτούν οι προύχοντες τις τύχες εκείνων που εξαθλίωσαν το λαό τους εις όφελος της νομενκλατούρας τους στην πρόσφατη ιστορία των Βαλκανίων και έφθασαν σήμερα οι λαοί αυτοί να έχουν ανώτερο βιοτικό επίπεδο από τα εκατομμύρια Ελλήνων.

Η Ελλάδα έχει αιώνια ιστορία απώθησης της Ανατολής και σύντομα θα γίνει το προπύργιο της ελευθερίας των ανθρώπων, φράχτης και όχι γέφυρα του Κομμουνιστικού ιδεώδους της Κίνας…

loading...