Ιδού οι επενδυτές του Μητσοτάκη: Για τον Αλί και τον Ισλάμ, τορπιλίζουν το ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Άλλο ένα ασύλληπτο παραμύθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη έγινε φύλλο και φτερό από τον Κυριάκο Βελόπουλο στο σημερινό του άρθρο. Προκαλεί όμως εντύπωση πόσο ιθαγενείς μας περνάει ο πρωθυπουργός, που να μας σερβίρει με τέτοιο θράσος χάντρες, νομίζοντας ότι κανένας δεν θα ψάξει την αλήθεια των λεγομένων του.

γράφει ο Ανδρέας Παπακυριακόπουλος

Η αλήθεια λοιπόν είναι τελείως διαφορετική από αυτό που υποστηρίζει ο πρωθυπουργός και οι σύμβουλοι του. Για την ακρίβεια είναι προσβλητική, καταστροφική για την Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι οι δήθεν Γερμανοί επενδυτές που θέλουν στην Ελλάδα, εκτός από χρεοκοπημένοι, δεν είναι και Γερμανοί! Για την ακρίβεια, η γερμανική εταιρία έκανε αίτηση χρεοκοπίας και εξαγοράστηκε με τίμημα μάλιστα που δεν ανακοινώθηκε, από επενδυτικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Έλα όμως που δεν είναι ούτε ολλανδοί!

Ειναι ο Αλί, ο Ισλάμ και ο αλβανοσκοπιανός Nazif Destani!

Ο τελευταίος μάλιστα που θεωρείται το μεγάλο αφεντικό της συγκεκριμένης επενδυτικής εταιρείας, εκτός από εκτεταμένες και αμφιλεγόμενες business στη Μέση Ανατολή, για τις οποίες τον έχουν κράξει και οι ίδιοι Γερμανοί, Εμφανίζεται υπέρμαχος της ψευδομακεδονίας, και μάλιστα έχει βραβευθεί με τιμές από τον ανθέλληνα, φασίστα Γκρούεφσκι! Τον τύπο που ήθελε να φτάσει τα Σκόπια μέχρι τη Λάρισα και έφυγε νύχτα ντυμένος γυναίκα για να γλιτώσει την φυλακή!

Καμαρώστε λοιπόν επενδυτές!

Για χάρη αυτών, δολοφονούμε την ελληνική οικονομία, την ελληνική δημιουργικότητα, καταστρέφουμε το ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο ήδη βρίσκεται σε παραγωγή, από ελληνική εταιρεία! ΝΤΡΟΠΗ!

loading...