Μοντέλο πρότεινε «τρίο» σε τροχονόμους για να μην τη γράψουν – Δεν δέχτηκαν και τους επιτέθηκε με κλωτσιές

 Μοντέλο πρότεινε «τρίο» σε τροχονόμους για να μην τη γράψουν

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την κοπέλα και την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλακή.

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο στη Μόσχα. Οι δυο τροχονόμοι σταμάτησαν τη μερσεντές που οδηγούσε η 24χρονη Κίρα Μάγιερ και της ζήτησαν το δίπλωμα, το οποίο δεν είχε.

Τότε εκείνη αντί να πάρει την κλήση και να φύγει, επιχείρησε να δελεάσει τους δυο αστυνομικούς προσφέροντας τους σεξ με τον καθένα ξεχωριστά, ή εάν ήθελαν σεξ και με τους δυο μαζί.

Οι τροχονόμοι πιστοί στο καθήκον απέρριψαν την δελεαστική πρόταση του μοντέλου. Και όχι μόνο αυτό. Την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η Κίρα παραδέχτηκε ότι δεν είχε το δίπλωμα της επάνω της και ισχυρίστηκε πως ουδέποτε έκανε κάποια «δελεαστική» ερωτική πρόταση στους δυο τροχονόμους. Το αντίθετο, είπε πως εκείνοι βιαιοπράγησαν εναντίον της όταν τους είπε πως δεν είχε δίπλωμα.

Οι τροχονόμοι οι οποίοι εξετάστηκαν εκείνο το βράδυ από ιατροδικαστή πάντως, είχαν εκδορές και γδαρσίματα. Οι δυο άνδρες της τροχαίας είπαν πως όταν αρνήθηκαν την προσφορά της εκείνη άρχισε να τους βρίζει, να τους χτυπάει, να τους κλωτσάει και να τους γδέρνει με τα νύχια της.

Η ακροαματική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό και οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν για το περιστατικό ήταν «ανατριχιαστικές».

Η Κίρα Μάγιερ δηλώνει μοντέλο του διαδικτύου και έχει στο instagram 148.000 ακολούθους. Η Κίρα είναι συχνός επισκέπτης του Ντουμπάι και οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες εκεί. Το «μότο» της στο instagram είναι: «Όταν βαρεθώ θα παντρευτώ και θα υποφέρω όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι»

loading...