Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 Εκατομμύρια Ελλήνων τα φετινά Χριστούγεννα θα βρεθούν με τις οικογένειές τους σε πόλεις και χωριά υπό τους περιορισμούς του βιολογικού όπλου COVID-19 που ανέτρεψε Κυβερνήσεις και έσπειρε τη συμφορά εξ Ανατολών.

Η οικογένεια, γονείς, παιδιά και ηλικιωμένοι αποτελούν το κύτταρο κάθε Κράτους, των αξιών και ιδεών του. Αποτελούν το σύμβολο διαιώνισης της ανθρωπότητας και στο πνεύμα της γέννησης του ταπεινού Χριστού ενσαρκώνουν την ελπίδα για το αύριο της χώρας.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα των πολιτικών ταγών των αποικιοκρατών μας η οικογένεια, με έργα και με λόγια, υποτιμάται και διαστρεβλώνεται με κάθε τρόπο: Μετατρέπει τους υπέργηρους-παππούδες σε πολιτική πελατεία, συντηρητές κάθε οικογένειας και στέλνει τους γονείς σε απόγνωση και τα νιάτα στην αλλοδαπή, αν όχι στο περιθώριο.

Πρότυπο της ενημέρωσης των καναλιών, αγνώστου ιδιοκτησίας και διακινητών αγαθών και ουσιών, αποτελεί η μοναξιά, η απομόνωση και η ατομική ελευθερία στο όραμα του ατομικισμού και των ενστίκτων των ανθρώπων.

Η Ελλάδα με την απειλή του δημογραφικού και την επέλαση των “επενδυτών” της Ανατολής εξωθείται στη διάσπαση κάθε κυττάρου της συμβολικά.

Καλά θα κάνει η ελίτ των Αθηνών που βασανίζεται στο Μέγαρό της ανάμεσα σε χαβιάρι και αστακό να μην στέλνει λάθος συνθήματα στο λαό. 

Μόνο μέσα από την οικογένεια, με τη στήριξη σε κάθε μοναχικό άτομο με ή χωρίς τη βούλησή του, μπορεί να επιτευχθεί η αναγέννηση του Κράτους όσο και εάν αυτό ενοχλεί τους δανειστές μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...