Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ






 Της Λέττας Καλαμαρά

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά κατασκοπείας της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ στην Ελλάδα, που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, μάλλον δεν αποτελούν παρά την κορυφή του παγόβουνου. Εξάλλου κάθε Κράτος που μεριμνά για την ύπαρξη και εξάπλωσή του οφείλει να ενεργεί κατασκοπεία εις βάρος των κυρίων αντιπάλων του, ιδιαίτερα αν βρίσκει πρόσφορο έδαφος και συνεργάτες.

Η ίδρυση και κυριαρχία της Τουρκίας αρχικά καθώς και η επέκτασή της στα πρότυπα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που οραματίζεται ο Πρόεδρος της Ερντογάν δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την Ελλάδα υπόδουλη και κατακερματισμένη. Ο Παντουρκισμός του Κεμάλ και του Ταγίπ έχει συνέπεια και σταθερές μεθόδους αφελληνισμού όπου και αν εφαρμόστηκε, στις κατεχόμενες Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία και Κύπρο.

Για δύο χώρες, σύμμαχοι από το 1953, ο ολοκληρωτικός πόλεμος δεν είναι εφικτός και δικαίως ο ευνουχισμός της Ελλάδας αποτελεί το διακαή πόθο κάθε ανθέλληνα. Ένας ευνουχισμός που ξεκινάει από την επιφάνεια και καταλήγει ή ακόμα καλύτερα αντίστροφα πηγάζει από τον πυρήνα του, τις Ένοπλες Δυνάμεις του.

Η αποσύνθεση και υποταγή ενός οργανισμού σε έναν άλλο μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους βασισμένος στην κινεζική φιλοσοφία του Sun Tzu. Ένας αναίμακτος τρόπος οφείλει να βασίζεται στους εξής πυλώνες:

α. Πολεμική απραξία: Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες είναι το γεγονός της “επαγγελματικής ανεργίας” των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανάμεσα σε δεκάδες στρατούς της Ευρώπης ο ελληνικός είναι μοναδικός και φημισμένος για την αποχή του από τα σύγχρονα πεδία των επιχειρήσεων. Ουδείς μπόρεσε ποτέ να απαντήσει για την επιχειρησιακή αναγκαιότητα των Ισπανών, Βέλγων και Ούγγρων για να θυσιάζονται για τις ιδέες τους την ώρα που τα σύνορά τους δεν απειλούνται από κανένα. Η ερώτηση είναι ρητορική για τους ειδικούς.

β. Ειρηνική απραξία: Η ελληνική ιστορία έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνοι για την παγκόσμια ιστορία είναι ακόμα και 300 Έλληνες και μία μάνα από τη Σπάρτη. Η “σκελετοποίηση” του Ελληνικού Στρατού στο παρελθόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και με μελέτες του σημερινού Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, αποτέλεσε το μεγαλύτερο ανθελληνικό επίτευγμα. Η ενασχόληση των εναπομεινάντων σε κοινωνικές αβαρίες εν είδει προσκοπισμού ο απόλυτος εξευτελισμός. Αντικειμενικός σκοπός και για τα δύο  η σχάση του πυρήνα της Ελλάδας. Ακόμα και σήμερα η απόφαση του Πρωθυπουργού για αύξηση θητείας είναι ανενεργή δείχνοντας τη δύναμη του εχθρού εντός της Ελλάδας, του πολιτικού και στρατιωτικού συστήματος μας.

γ. Πολεμική τεχνολογία: Η επίτευξη πολεμικής τεχνολογικής υπεροχής μπορεί  ακόμα και να δώσει τη νίκη χωρίς μάχη. Το περίφημο Blietzkrieg άφησε τους αντίπαλους της Γερμανίας τον Β’ΠΠ στα χαρακώματα να περιμένουν τον εχθρό όταν αυτός απλά τους ποδοπατούσε. Στην τελευταία μάχη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν απέδειξαν πως τα κούφια λόγια περί πατριωτισμού και η θυσία είναι άνευ νοήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπεροχής. Η Ελλάδα και οι φορολογούμενοι πολίτες της καλούνται να δαπανήσουν δισεκατομμύρια ευρώ σε εξοπλισμούς αποικίας αδυνατώντας να αντιληφθούν τη μορφή του επόμενου πολέμου. Μέσα από άλλες διαστάσεις θα κληθεί να αντιμετωπίσει σμήνη εναέριων, θαλάσσιων νέων απειλών για τις οποίες δεν δείχνει να επιδεικνύει ευελιξία. 

δ. Επικοινωνιακός Έλεγχος: Ο έλεγχος των μέσων ενημέρωσης αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για την υποδούλωση και τον ευνουχισμό μίας κοινωνίας. Είτε με την άμεση μορφή μετοχικής κατοχής είτε με τηλεοπτικές σειρές είτε με την τοποθέτηση ανταποκριτών είτε με συμβολικές κινήσεις εξαγοράς ανθρώπων ακόμα και στο χώρο του αθλητισμού ο εκμαυλισμός και κατεύθυνση της κοινής γνώμης είναι ζωτικός. Πρωθυπουργοί, υπουργοί και Αρχηγοί αρεσκείας είτε επιλέγονται είτε διαπομπεύονται με τη δύναμη των μέσων ενημέρωσης, ραδιο-τηλεοπτικών και κοινωνικών δικτύων στην εποχή μας.

ε. Πολιτική ηγεσία: Ο πιο πιστός σύμμαχος στον εκφυλισμό ενός έθνους αποτελεί η πολιτική ηγεσία του. Πιόνια που επιλέγονται και προωθούνται από νωρίς με κριτήριο τις αδυναμίες τους και τον εγωισμό αποτελούν το καλύτερο εργαλείο για τον έλεγχο ενός αντιπάλου. Με δωροδοκίες ιδίων και συγγενών μετατρέπονται σε υποκείμενα εκβιασμού πρόθυμα πάντα να σώσουν το τομάρι τους εις βάρος της πατρίδας τους. Υπουργοί που πρωτοστάτησαν σε εγκληματικές ενέργειες αποψίλωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και ομοϊδεάτες τους που απέκρυψαν την άθλια κατάσταση στο παρελθόν επανέρχονται ως φαβορί για την κατάληψη πολιτικών θέσεων στη Μεσογείων και πάλι. Πού μπορεί να βρει καλύτερους συνεργάτες ο ανθελληνισμός! Σε κάθε φήμη ανασχηματισμού προβάλλονται απόστρατοι συγγραφείς που ωθούνται στο προσκήνιο για την κατάληψη κάποιου προπυργίου Εθνικής Άμυνας.

στ. Στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων: Τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί εναντίον της Ελλάδας αν δεν υπήρχαν οι συνεργάτες εντός. Τα λεγόμενα “golden boys” στην τεχνοκρατική έκφρασή τους.  Επιλεγμένοι από νωρίς αδύναμοι αξιωματικοί που επιζητούν έναν προστάτη για να προωθηθούν και να ανταγωνιστούν, χωρίς πολύ κόπο, αυτούς που δεν μπορούν, αυτούς που δεν επιζητούν προστάτες πέρα από τον όρκο τους. Οι πρώτοι ξεπουλημένοι στον εχθρό και μονίμως σε εκβιασμό για τα πάθη και αδυναμίες τους, πρόθυμοι να εκτελέσουν οποιαδήποτε εντολή έξωθεν έναντι της σιωπής τους είτε/και ενός ισχνού ανταλλάγματος. Δωροδοκίες, κατάληψη θέσεων χωρίς τα απαραίτητα προσόντα, προβολή στα μέσα ενημέρωσης, ώθηση στα ανώτατα κλιμάκια, τακτοποίηση οικογενειακών θέσεων, μία θέση σε κρατικό οργανισμό μετά την αποστρατεία και κάθε τι για το ξεπούλημα της Ελλάδας. 

Φανταστείτε ανάμεσα σε δεκάδες παραδείγματα έναν ανίκανο ανώτερο Αξιωματικό να λάβει, λόγω αδιαφορίας προφανώς, ακόμα και την ελάχιστη βάση του 15 σε ένα σχολείο επαγγελματικής εξέλιξης, περιοριζόμενος στο ρόλο του δημοσίου υπαλλήλου και έναν Υπουργό τοποθετημένο με διορισμό σε μία νύχτα να αλλάζει τις διατάξεις για να προάγεται ο πρώτος σε Ανώτατο και να τοποθετείται σε κρίσιμη θέση του Πενταγώνου, επιτελώντας το αντ-εθνικό έργο του τοποτηρητή. Έτσι επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος από το διεθνές παρακράτος.

Στον αντίποδα οι δεύτεροι, οι αρνητές Έλληνες που ωθούνται στην πρόωρη αποστρατεία με δική τους πρωτοβουλία, με φρούδες υποσχέσεις για σαλόνια της πλουτοκρατίας, για υψηλές θέσεις σε ιδιωτικές εταιρείες, για προβολή και τελική είσπραξη την αφάνεια. Ακόμα περισσότεροι εκείνοι που φεύγουν αηδιασμένοι από την κυριαρχία των ανίκανων ή καλύτερα τη δράση των ανθελλήνων και τους συνεργάτες τους εντός των τειχών. Όσοι παραμένουν, φεύγουν συχνά με προδιαγραμμένες λίστες από τα βάθη της Ασίας. Στην ίδια κατηγορία και εκείνοι που αν και απρόσβλητοι από τον εχθρό τελικά υποκύπτουν μέσα από οικογενειακά δράματα για τα οποία φέρουν την ψευδαίσθηση ότι είναι υπαίτιοι.

Τίποτα από το παραπάνω φάσμα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ύπαρξη ενός διαχρονικού και διακομματικού πλήρους ανθελληνικού δικτύου που βλέπει στην Ελλάδα μία παγκόσμια απειλή επί αιώνες. Ένα δίκτυο με Αρχηγό που ακόμα μπαινοβγαίνει στο Πεντάγωνο μέσω συγγενών του και προωθεί τα κατάλληλα αιτήματα. Όπως έκανε επί δεκαετίες τώρα από την επιβολή της Χούντας που αμαύρωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και επέτρεψε τη σταδιακή απαγκίστρωσή της από τη Δύση και το μετέπειτα ανεξέλεγκτο εκφυλισμό της χώρας βάση ενός επιτυχούς σχεδίου. Τα Μνημόνια και η Μακεδονία ήταν μόνο το ορντέβρ και τα καλύτερα για την παγκόσμια Μαφία διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων έρχονται. 

Το ρεπορτάζ για τη δράση της ανθελληνικής παγκόσμιας Μαφίας που έχει ριζώσει και καταλάβει τη χώρα μας εδώ και δεκαετίες είναι ανεξάντλητο, παρά τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου στους μη αρεστούς δημοσιογράφους με αστεία επιχειρήματα ή ακόμα χειρότερα υπό το φόβο των παρακολουθήσεων από τους ανθέλληνες. Εξάλλου Κάθε πέτρα που θα σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα και ένα Τούρκο ανά την υφήλιο. 

Από το νέο τουρκολάγνο Λευκό Οίκο των ΗΠΑ μέχρι τις πρωτοπόρες παγκόσμιες εταιρείες όλοι δείχνουν μέσα στο 2021 να εργάζονται για τον ίδιο σκοπό σε Μεσόγειο, σε Αιγαίο, σε Θράκη, σε Μακεδονία. Τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, με χιλιάδες συνεργάτες και οπαδούς ανά την ελληνική επικράτεια και ελίτ. Την απόλυτη κυριαρχία της ΜΙΤ στην Ελλάδα.

Σ.Σ. Για όλους αυτούς τους πολιτικούς και στρατιωτικούς που ράβουν κοστούμι υπουργικό, επικαλούμενοι δημοσιεύματα ανασχηματισμού, για να εισέλθουν στη Μεσογείων, να προσέξουν να τα καθαρίσουν καλά πριν τα φορέσουν. Να τα καθαρίσουν από τα εγκλήματά τους εις βάρος της χώρας μας και των αρίστων και καλορίζικοι αν καταφέρει το βαθύ Κράτος να τους επιβάλλει…

loading...