Αντιπρόεδρος νοσηλευτών: «Είχε ορό το εμβόλιο που έκανε ο Κ.Μητσοτάκης – Τον έβαλαν για να … “αραιωθεί” το φάρμακο»

Η Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας σε ανάρτησή της στο Facebook, είπε πως πράγματι το εμβόλιο που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φυσιολογικό ορό μέσα, ο οποίος όμως -όπως υποστηρίζει η νοσηλεύτρια- μπήκε για να «διαλύσει» το φάρμακο της Pfizer.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει ανεπιβεβαίωτες φωτογραφίες με την νοσοκόμα που έκανε το εμβόλιο στον πρωθυπουργό ή στην ΠτΔ να «τραβάει» από ένα φιαλίδιο με ορό.

«”Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό” λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα. True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο στο Facebook η νοσηλεύτρια, κυρία Πέτρακα.

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν όμως πως έπρεπε να φαίνεται πιο καθαρά στο βίντεο η δοσολογία του εμβολίου στον πρωθυπουργό, όπως και η αναλογία ορού-φαρμάκου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

loading...