ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ





 Της Λέττας Καλαμαρά

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά Κατοχής για πρώτη φορά μετά τη Γερμανική Κατοχή του Β΄ΠΠ. Οι Έλληνες φυλακισμένοι στις οικίες τους, τα σύγχρονα καταφύγια, αναμένουν καθημερινά τα διαγγέλματα του συνεργάτη των Γερμανών Μητσοτάκη για πιο αυστηρά μέτρα και τις ανακοινώσεις για τα σύγχρονα συσσίτια με τη μορφή επιδομάτων. 

Αυτά φυσικά για το λαό που οδεύει στη λιμοκτονία α λα Τσαουσέσκου, την απόγνωση και τη μετανάστευση. Η τρίτη γενιά οδεύοντας στη βιολογική αποχώρηση τα επόμενα χρόνια αφήνει πίσω μισθούς και νέες συντάξεις πείνας, μεσήλικες φαντάσματα και νιάτα που θα μισούν τη χώρα τους.

Εξαίρεση οι συνεργάτες των Γερμανών και του Δ’Ράιχ της Ε.Ε. που μοιράζει αφειδώς κονδύλια για την ντόπια διοίκησή της. Η κλοπή του ελληνικού χρυσού τώρα γίνεται με τη μορφή του ΤΑΙΠΕΔ όπου κάθε εθνικός πόρος και υποδομή ξεπουλιέται για να καταλήξει στις τσέπες των δανειστών Γερμανών και Γάλλων. Οι σύγχρονοι δοσίλογοι είναι πολλοί και στοιβάζονται στη σειρά διακομματικά για τη νομή της εξουσίας εις βάρος της Ελλάδας και των πολιτών της.

Ελπίδα η κινεζοποίηση και το προτεκτοράτο της διακίνησης που θα ξεφορτώνεται με τόνους στις ιδιόκτητες ακτές. Όραμα το κίτρινο ρύζι για το λαό. Αναπόφευκτο τέλος ο εθνικός ακρωτηριασμός.

Έρμαιο ο λαός εκμαυλίζεται και περιορίζεται σε μισθούς Δημοσίου άνευ αντικρίσματος και επιδόματα στον ιδιωτικό τομέα σε υπαλλήλους χωρίς αύριο. Χρήματα που δεν υπάρχουν και τα δανείζονται ασύστολα. Χρήματα που δαπανώνται ανούσια σε μία επανάληψη των συνθηκών που οδήγησαν στη χρεοκοπία Σημίτη – Καραμανλή του 2009. Όταν θα έρθει το τέλος, τότε θα είναι αργά.

Αυτά είναι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα πυροτεχνήματα και τα λαμπάκια των Ανθυπάτων για τον απαραίτητο άρτο και θεάματα. Με εράνους, δωρεές και ελεημοσύνες για σωτηρία. Με 1 στους 4 Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα του ΣΕΛΠΕ, να μην μπορεί να αγοράσει ούτε μπιχλιμπίδι και τους άλλους ελάχιστα. Φυσικά ο 1, ο με οποιονδήποτε τρόπο κρατικός προνομιούχος θα είναι το όνειρο του Έλληνα.

Αλίμονο, ποιες γιορτές στην αποικία μας και πρόσω ολοταχώς στο Νέο Έτος της Καμάλα, με ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα μας…

loading...