Η ΠτΔ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά 

Μήνυμα α λα Τραμπ μέσω του twitter από την Εξοχότητα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφέρεται στο COVID-19 και μας ενημερώνει για τα τέσσερα νεαρά θύματα από τους 3.687 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα με διάμεση ηλικία τα 79 έτη και 95,7% από αυτούς είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα (στοιχεία ΕΟΔΥ 14/12/2020).

Αναφέρεται στα θύματα του COVID-19 στα νοσοκομεία αλλά κουβέντα δεν “τιτιβίζει” για τον επιχειρηματία και άλλους που κρεμάστηκαν από την απόγνωση, για τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους επιστήμονες και πωλητές ζωντανούς-νεκρούς των επιδομάτων, για τα φυλακισμένα παιδιά που σαπίζουν στα σπίτια τους, για το διαχωρισμό της Ελλάδας σε Βορείους, Νοτίους, κατοίκους Δυτικής Αττικής και Εκάλης, για τους επενδυτές-μαϊμού, για τα καρτέλ των ναρκωτικών και διακινητών, για την αργή Δικαιοσύνη στις υποθέσεις εμπόρων της ζωής, για τον αργό θάνατο της Ελλάδας, για την αποικία μας.

Η Εξοχότατη θα όφειλε να είναι πιο προσεκτική στις πολιτικές παρεμβάσεις της. Τα τιτιβίσματά της είναι προκλητικά φιλικά προς την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ομοιάζουν με αβαντάρισμα των αδικαιολόγητων σκληρών μέτρων ποτυ καθημερινά προαναγγέλλει και της αδιαφορίας για εκατομμύρια Έλληνες που καλούνται να περάσουν Χριστούγεννα φυλακισμένοι στις οικείες τους μεταξύ τόσων άλλων δεινών. 

Αναφερόμενοι στις ΗΠΑ και τους New York Times καλά θα ήταν να μας ενημέρωνε και πώς είναι δυνατόν το ΑΕΠ και προφανώς το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων τους να ανεβαίνει εν μέσω COVID-19 ενώ στην Ελλάδα να ξεπουλιούνται εθνικές υποδομές 5G για να γεμίζουν τα Ταμεία των Αποικιοκρατών. Μετατρέποντας τους Έλληνες σε άθλιους ιθαγενείς της Ευρώπης με εισοδήματα ανάλογα ή και λιγότερα των λαθρόβιων Αφρικανών και Ασιατών στη χώρα μας.

Παραφράζοντας τα λόγια της Εξοχοτάτης ΠτΔ και υψηλά αμειβόμενης σε μια Ελλάδα ντροπής με εκατομμύρια κατεστραμμένους και τρεις γενιές χαμένες εις όφελος της ντόπιας και παγκόσμιας ελίτ, σκεπτόμενοι όλοι τους απεγνωσμένους που βρίσκονται ένα βήμα πριν το απονενοημένο βήμα αφιερώνουμε στην ντόπια ελίτ τα λόγια της:  “Αθέατοι πια, αλλά ονομασμένοι, οι ζωντανοί-νεκροί μας γίνονται φιλικοί, παρηγορητικές σκιές στη βρώμικη καθημερινότητά μας”…

https://thedayaftergr.blogspot.com

loading...