Μας κυβερνούν τα μεγαλύτερα και απαισιότερα καθάρματα της Ιστορίας… Αντώναρος για Μητσοτάκη: Νύχτα θα φύγει

 «Η αδικία που κάνεις με συνειδητή σκληρότητα θα σε στιγματίσει πολιτικά», αναφέρει μεταξύ άλλων σε νέα του ανάρτηση στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Με αφορμή την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να πληρώνουν από πρώτης Ιανουαρίου οι χαμηλοσυνταξιούχοι τη συμμετοχή τους στα φάρμακα από την τέπη τους, μιλάει για καταστροφέα της κοινωνικής ισορροπίας και εκφραστή μιας κοινωνικής τάξης του 1%.

Και καταλήγει:

«Όσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα εξελίσσεται ολοταχως σε ένα κακό Μητσοτάκη. Έτσι ακριβώς. Μέχρι που θα φύγει νύχτα.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πλήρης κοινωνική αναλγησία που αποδεικνύει — για μια ακόμη φορά — ότι η κυβερνηση του, με δίκες του φυσικά οδηγίες, δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Από 1/1/2021, από μεθαύριο δηλαδή, οι χαμηλοσυνταξιοιυχοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τα φάρμακα τους. Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική ενίσχυση. Λες και τους περισσεύουν.

Ντροπή σου Κυριάκο Μητσοτάκη. Είσαι ο ολετήρας της κοινωνίας. Είσαι ο καταστροφέας της κοινωνικής ισορροπίας. Είσαι ο εκφραστής συγκεκριμένης τάξης ανθρώπων που είναι δεν είναι 1% του ελληνικού λαού. Πρόδωσες και προδίδεις όσους παρασύρθηκαν και σε πίστεψαν γιατί είχες εκλεγεί πρόεδρος μιας ιστορικής παράταξης που έχεις βάλει πλώρη να μετατρέψεις στο νεοφιλελευθερο κομματικό απολειφάδι των Σκυλακάκηδων και τους έχεις εκχωρήσει τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.

Η αδικία που κάνεις με συνειδητή σκληρότητα θα σε στιγματίσει πολιτικά.

Αλλά θα μου πει κανείς που να καταλάβεις την ουσία των όσων κάνεις με εγκληματική αδιαφορία για τους ανθρώπους και τον τόπο; Όταν εκπλήσσεσαι ότι “πολλοί ανθρωποι ειναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους”.

Όπως έγραψε νωρίτερα σήμερα η #ManuelaMathioudaki “Οσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα εξελίσσεται ολοταχως σε ένα κακό Μητσοτάκη.” Ετσι ακριβώς. Μέχρι που θα φύγει νύχτα.

loading...