Με συνολικό κόστος 258.681 ευρώ +ΦΠΑ η παρηγορητική ΕΡΤ συμπαρίσταται στην αποτυχούσα υποψήφια βουλεύτρια της ΝΔ Ίνα Ταράντου ανανεώνοντας την (εξωτερικής παραγωγής) εκπομπή της για άλλες 24 “εκδρομές” των 10.778 ευρώ +ΦΠΑ τη μια.

Γιατί μόνο εκδρομές μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτές τις προσπάθειες, κάτι που φαίνεται ολοφάνερα αν δεις οποιαδήποτε εκπομπή.

Εκδρομούλες που μας στοιχίζουν πάνω από 10 χιλιάρικα η μια.

Εκδρομούλες που στήνονται με μερικά πλάνα από κάθε εκδρομικό προορισμό, με (πραγματικά προχειροφτιαγμένες και πιο βαρετές κι απ’τη βαρεμάρα) συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων με δείγματα της ντόπιας πανίδας, φαγοποτοδιαφημισούλες σε «πρόθυμα» μαγαζιά, μερικές Κατινοπαπαρολογίες με «νόημα» για να δείξουμε πως είμεθα και ανήσυχαι ψυχαί, και γενικές τουριστικές πληροφορίες για κάθε μέρος που βρίσκονται και στο πιο προχειροφτιαγμένο διαφημιστικό φυλλάδιο.

Κάνουμε λοιπόν όλα αυτά και… βουαλά!!!

Εχουμε έτοιμη εκδρομούλα …εεμμμ συγγνώμη, εκπομπούλα θέλαμε να πούμε, και τη χρεώνουμε κοντά 11 χιλιαρικάκια +ΦΠΑ στον ελληνικό λαό.

Με λίγα λόγια, πληρώνουμε το εν λόγω γαλάζιο πλεϊμομπίλ και τους παρατρεχάμενους του για να κάνει μόνιμες διακοπούλες και μπράβο μας!

Γιατί αν δεν φροντίσουμε τα γαλάζια παιδιά μας, τι ψυχή θα παραδώσουμε?

Δυστυχώς δεν την κάνανε βουλευτίνα στην Κέρκυρα, να την βάλουν μπροστάρισσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του νησιού (… … μικρή παύση για γέλια… …)

Ισως μας στοίχιζε λιγότερα αν ήταν στην Βουλή να υπογράφει με χέρια και με πόδια ο,τι θα της έβαζε μπροστά της ο πολυχρονεμένος της Κούλης.

Σε περίοδο ισχνότατων αγελάδων, αδειάζουμε τα δημόσια ταμεία, μπουκώνουμε καναλάρχες και «Δημοσιογράπτους» , κάνουμε (εξακολουθητικά) διακοπές, τρώμε καλά και κυρίως τσάμπα (κυριολεκτικά), πληρωνόμαστε για φρέσκο αέρα και μάλιστα ακοπάνιστο και βιάζουμε κάθε έννοια ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και ΟΥΣΙΑΣ…

Η Ζωή είναι ωραία βρε, αλλά άμα λάχει είναι και Αλλιώς…

loading...