Δεν συγχωρώ όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που ενώ γνωρίζουν τους εγκληματίες που εδώ και μια 10ετία προκάλεσαν γενοκτονία στον Ελληνικό λαό, προκάλεσαν καταστροφή στην πατρίδα μας, λεηλάτησαν τον Ελληνικό πλούτο, ξεπούλησαν την Εθνική κυριαρχία, παρέδωσαν εδάφη, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, παρέδωσαν ιστορία, συνεχίζουν  να εγκληματούν με το πρόσχημα της πανδημίας χιλιάδες ανθρώπους σκοτώνοντας τους ηθικά ψυχικά σωματικά και οικονομικά και αυτοί τους συγκαλύπτουν με την ανήθικη στάση τους συναινώντας σε όλα τα εγκλήματα που διεπράχθησαν και διαπράττονται για να μην χάσουν θέσεις και μισθούς! 

Δεν μπαίνουν κάν στην διαδικασία να εκδικάσουν τις καταγγελίες για όλα αυτά τα σοβαρά εγκλήματα με το πρόσχημα ότι τηρούν τους νόμους των παράνομων νομοθετών! 

Ενώ δεν δυσκολεύονται να βγάλουν αποφάσεις για πταίσματα η μικροαπάτες η για ανθρώπους που έχουν χρέη και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν! 

Τηρούν εντολές μόνο των αφεντικών των Εταιρειών για τους οποίους εργάζονται για αυτό το δίκιο το κάνουν άδικο και το άδικο δίκιο! 

Παραδείγματα πολλά, όπως μας έχουν κουβαλήσει ένα Αφροασιατικό πληθυσμό οι κυβερνώντες όλους λαθραίους χωρίς καμμία νομιμότητα κλέβουν σκοτώνουν βιάζουν και χαίρουν άλλης μεταχείρησης απο την δικαιοσύνη όπως να αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ δικάζουν κάποιους που αντιδρούν για τα δίκια της πατρίδας τους και πολλά άλλα που για να τα αναφέρω θα πρέπει να γράφω χιλιάδες σελίδες! 

Οταν έρθει η ώρα σας να αντιμετωπίσετε τον λαό θα ήθελα να σας δώ να απολογείστε! 

Τι θα έχετε άραγε να πείτε στην απολογία σας; Οτι εκτελούσατε εντολές εις βάρος του λαού και της Πατρίδας για να κάνετε σωστά την δουλειά σας; 

Ολα κοντεύουν! Πλησιάζει η ώρα του ξεκαθαρίσματος!

Anna Art

loading...