Ποιος διευθύνει πραγματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Murphy Fowles

.
Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ο πρόεδρος, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια δείχνουν ότι η πραγματική εξουσία είναι στα χέρια της Perkins Coie
.
Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο ισχυρό κτίριο στον κόσμο;
.
Ίσως ο Λευκός Οίκος. Φαίνεται λογικό. Ο πρόεδρος είναι το πιο ισχυρό άτομο στον κόσμο και ζει και εργάζεται στον Λευκό Οίκο.
Αλλά ποια είναι η πραγματική εξουσία του προέδρου;

Από το 2016, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει παραλυθεί από κατηγορίες αθέμιτης σύμπραξης με τη Ρωσία που οδήγησαν σε επιτήρηση, κατηγορητήριο και εχθρική μιντιακή κάλυψη, που έφεραν την σφαγή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (GOP) κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκλογών του 2018.
.
Και μετά, το 2020, παρά τον αριθμό ρεκόρ των αυτοπρόσωπων ψήφων, κατέληξε να χάσει τις εκλογές αργότερα εκείνη τη νύκτα, όταν εκατομμύρια επιστολικά ψηφοδέλτια πήγαν στον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν.
.
Επομένως, δύο πράγματα ήταν πιο ισχυρά από τον πρόεδρο: 1) οι κατηγορίες για ρωσική σύμπραξη και 2) οι αλλαγές στους εκλογικούς νόμους που δημιούργησαν εκατομμύρια πρωτοφανείς ψηφοφορίες μέσω αλληλογραφίας..
Και αν σας έλεγα ότι αυτά τα δύο πράγματα προέρχονταν από το ίδιο μέρος; Το ίδιο κτίριο στην πραγματικότητα.
.
Δύο τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο – 8 λεπτά με τα πόδια – βρίσκεται ένα δικηγορικό γραφείο που ήταν υπεύθυνο για τη θεωρία της ρωσικής συνωμοσίας ΚΑΙ των εκλογικών δικών που οδήγησαν σε όλα αυτά τα επιστολικά ψηφοδέλτια.Πρόκειται για την εταιρεία Perkins Coie, το κτίριο της οποίας βρίσκεται στον αριθμό 700, στη 13η οδό NW στην Ουάσιγκτον DC και είναι η πιο ισχυρή στον κόσμο.
.
Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Christopher Steele, ο συντάκτης του σήμερα απομυθοποιημένου Φακέλου Steele, κατέθεσε υπό όρκο στο Λονδίνο ότι η Perkins Coie ήταν εκείνη που πλήρωσε για τον φάκελο..
Οι John Podesta και Marc Elias από τη Perkins Coie για τις εκλογές του 2016
.
Το 2016, ο Steele βρισκόταν στο γραφείο της εταιρείας στην Ουάσινγκτον για να συναντηθεί με τον συνεργάτη του Marc Elias, ο οποίος ήταν τότε νομικός διευθυντής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, περίπου την ίδια στιγμή που ο δικηγόρος της Perkins Coie, Michael Sussmann, διαβίβασε τη ρωσική συνωμοσία στους New York Times, την Slate, και σε έναν πρώην συνάδελφο του FBI με το όνομα James Baker.
Τα υπόλοιπα, όπως λένε, ανήκουν στην Ιστορία.

Ο Φάκελος πυροδότησε την επιτήρηση, την έρευνα του Mueller και το κατηγορητήριο στο Κογκρέσο, ενώ τα μέσα ενημέρωσης είχαν πλημυρίσει τη χώρα με παραπληροφόρηση την οποία, ακόμη και σήμερα, πίστεψαν οι μισοί ψηφοφόροι.
.
Όλα αυτά από ένα δικηγορικό γραφείο που εργάζεται για την Κλίντον και το DNC (Democratic National Committee).

***

Αλλά η Perkins Coie δεν σταμάτησε με το Φάκελο.
.
Ο Τραμπ παρέμεινε πεισματικά δημοφιλής στη Ρεπουμπλικανική βάση. Θα σερνόταν η τελευταία σε σπασμένα γυαλιά για να τον ψηφίσουν το 2020.
Κάτι άλλο έπρεπε να γίνει για τις επόμενες εκλογές.
***

Οι νόμοι που παραδοσιακά διέπουν την ασφάλεια των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι παρόμοιοι με εκείνους όλων των άλλων σύγχρονων εθνών. Απόδειξη διαμονής, ταυτότητα με φωτογραφία, επαλήθευση υπογραφής, ταχυδρομική ψηφοφορία μόνο ως έσχατη λύση και διαφανής καταμέτρηση ψήφων.
.
Το Δημοκρατικό Κόμμα και οι συνεργαζόμενες ομάδες ακτιβιστών του επιτίθενται σε αυτούς τους νόμους εδώ και χρόνια. Αλλά ήρθε η Covid, και υπήρχε μια τέλεια ευκαιρία για να μειώσουν την ασφάλεια των εκλογών και να την ανατινάξουν.
.
Οι πολιτείες-κλειδιά του πεδίου μάχης χτυπήθηκαν ξαφνικά από δεκάδες αγωγές.
.
Επιφανειακά, η δουλειά θα γινόταν από τοπικές ομάδες όπως η Συμμαχία της Πενσυλβανίας για Συνταξιούχους Αμερικανούς (Pennsylvania Alliance for Retired Americans), αλλά κοιτάξτε πίσω από την κουρτίνα και θα βρείτε τα σούπερ PACS (Political Action Committee, πολιτικές επιτροπές που οργανώνονται με σκοπό τη συλλογή χρήματος και την πληρωμή των δαπανών για την εκλογή υποψήφιων στις αμερικανικές εκλογές) των Δημοκρατικών, όπως τους Priorities USA και ακτιβιστές που χρηματοδοτούνται από τον Soros όπως η Democracy Alliance.
Και ποιο είναι το δικηγορικό γραφείο που κάνει τις αγωγές;

Η Πέρκινς Κόι!
.
Στο Ουισκόνσιν, η Perkins Coie εκπροσώπησε την Εθνική Δημοκρατική Επιτροπή Περιφερειών (National Democratic Redistricting Committee), μια ομάδα με επικεφαλής τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα Eric Holder.
.
Στη Νεβάδα, κατάφεραν να μπλοκάρουν με επιτυχία μια προσπάθεια που απαιτούσε τη ταυτότητα με φωτογραφία κατά την αυτοπρόσωπη ψηφοφορία.
.
Και στο Μίσιγκαν και σε διάφορες πολιτείες, ο Marc Elias και η δικηγορική του εταιρεία Perkins Coie έχουν υποβάλει περισσότερες από 50 αγωγές που διέλυαν τους κανόνες που ήταν συνήθης πρακτική στην Αμερική και εξακολουθούσαν να ισχύουν σε δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο.
.
Το χάος των εκλογών που συνεχίζεται ακόμη και τώρα προήλθε από αυτές τις αγωγές.

***

Η Perkins Coie ήταν ο κύριος παράγοντας πίσω από τη ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης το 2016 και των φρικτών εκλογών του 2020.

Το γραφείο τους στην 13η οδό NW στην Ουάσιγκτον έδειξε, από πολλές απόψεις, να διαθέτει μεγαλύτερη ακαθάριστη εξουσία στη χώρα από τον ίδιο τον Λευκό Οίκο. .
Αλλά υπάρχουν και άλλα να πούμε.

Παρόλο που οι εκλογές καθορίστηκαν από τις επιπτώσεις της ρωσικής συνωμοσίας και την πλημμύρα των επιστολικών ψήφων, αυτοί οι παράγοντες δεν θα ήταν αρκετοί χωρίς τα χρήματα.
.
Και οι εκλογές του 2020 είχαν πολύ χρήμα. Έθεσαν ρεκόρ δαπανών 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα περισσότερα από τα οποία δαπανήθηκαν από τους Δημοκρατικούς που δαπάνησαν το διπλάσιο από τους Ρεπουμπλικάνους.
Μια αναζήτηση μέσω των PACS, των super PACS και των διαφόρων ομάδων μαύρου χρήματος που διοχέτευσαν όλα αυτά τα χρήματα για εκστρατείες σε ολόκληρη τη χώρα έφερε ένα γνωστό όνομα:
Η Πέρκινς Κόι!
.
Η βάση δεδομένων του OpenCorporates έδειξε ότι περισσότερα από 50 από αυτές τις PAC, εστιάζονταν σε υφιστάμενες εκστρατείες, όπως στη Νεβάδα ή στη Γεωργία, είχαν στην πραγματικότητα καταχωρηθεί στη διεύθυνση του δικηγορικού γραφείου στην Ουάσινγκτον.
.
Μερικά είναι PAC που δημιουργήθηκαν από τον George Soros, όπως η PAC Law & Justice, η PAC Action Fund for Justice and Public Safety, η PAC Action for Black Voters και η PAC Democracy.
.
Σύμφωνα με την InfluenceWatch, ο Soros έδωσε στην Perkins Coie 5 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει αγωγές για την ασφάλεια των εκλογών.

***.
Η Perkins Coie διάνυσε πολύ δρόμο από το 2016.

Φέτος, έχει ήδη λάβει 49,5 εκατομμύρια δολάρια από ομάδες των Δημοκρατικών, ήτοι υπερδιπλάσια ποσά από αυτά που έλαβε όταν ο συνέταιρος της, Marc Elias, ήταν γενικός νομικός σύμβουλος για την εκστρατεία της Χίλαρι.
.
Τα πράγματα πάνε τόσο καλά που πρόσφατα πήραν έναν άλλο όροφο στο γραφείο τους κοντά στον Λευκό Οίκο.
.
Σε μόλις τέσσερα χρόνια, η Perkins Coie εκκόλαψε μια ρωσική συνωμοσία που κατέλυσε έναν νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ και σχεδόν μόνη της, διέλυσε την ασφάλεια των εκλογών στις ΗΠΑ.
.
Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, καθόρισε ποιος θα είναι το επόμενο άτομο που θα εισέλθει στο Οβάλ Γραφείο.
.
Πιστεύετε λοιπόν ακόμα ότι ο Λευκός Οίκος είναι το πιο ισχυρό κτίριο στον κόσμο;πηγή: https://murphyfowles.medium.com/who-really-runs-the-united-states-ebfc4facb56f
Réseau International

loading...