Αντιδρούν οι δεξιοί: ΆΓΡΙΑ κόντρα Γεωργιάδη και με Τζήμερο!

Καυγά στο Twitter είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με τον Θάνο Τζήμερο μετά τις σημερινές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων.

«Από όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου, ο βιβλιοπώλης επέτρεψε να ανοίξουν μόνο τα βιβλιοπωλεία. Επειδή, λέει, εκπροσωπούν τον πολιτισμό. Δεν πιστεύω να είστε τόσο κακοπροαίρετοι που να πάει το μυαλό σας σε συντεχνιακή αλληλεγγύη, ε;», ήταν το σχόλιο του Θάνου Τζήμερου.

«Ήμουν βέβαιος ότι θα βρισκόταν κάποιος κακοήθης και θα έλεγε ότι άνοιξα τα βιβλιοπωλεία από προσωπικό ενδιαφέρον. Απλώς νόμιζα θα ήταν από την Αριστερά αλλά η κακοήθεια δεν έχει όρια. Προς άρση παρεξηγήσεων εδώ και χρόνια δεν έχω κανένα βιβλιοπωλείο διότι μου τα έκαψαν!…», ήταν η απάντηση του υπουργού με τον κ. Τζήμερο να ανταπαντά με νέο σχόλιο.

«Όπως όλοι ξέρουμε, το πιο δύσκολο πράγμα για να παραγγείλεις διαδικτυακά είναι το βιβλίο: πρέπει να το δοκιμάσεις, να δεις αν σε στενεύει, αν σε χτυπάει κ.λπ. Ενώ το παπούτσι… Θα μου πεις, τι να τα κάνεις τα παπούτσια, όλη μέρα με τις παντόφλες», ανέφερε σε νέο του σχόλιο ο Θάνος Τζήμερος.

loading...