Αυτό τώρα τι είναι;;; Ένα ψηφιακό νόμισμα για… όλον τον πλανήτη;;; – Δείτε το BINTEO

 Προ των πυλών κοσμογονικά γεγονότα…

Φανταστείτε ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και χωρίς το Διαδίκτυο!!!

 Ένα ψηφιακό νόμισμα που δεν χρειάζεται καν να συνδεθεί με έναν τραπεζικό λογαριασμό και να αναγνωρίζεται ως τραπεζικό χρήμα και νόμισμα!

Το ψηφιακό γιουάν της Κίνας, αν και εξακολουθεί να είναι πιλοτικό, υπόσχεται να συμπεριλάβει όλο και περισσότερα άτομα σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη ψηφιακή εποχή, καθιστώντας, όπως αναφέρει το πρακτορείο xinhuanet «την καθημερινή ζωή ευκολότερη και την ψηφιακή πληρωμή πιο ασφαλή».

Φυσικά, το νόμισμα έχει παγκόσμια προοπτική (Globallink) και αργότερα θα μπορεί αντί να ενσωματώνεται σε κινητά, να ενσωματώνεται σε εμφυτεύματα-ψηφιακά πιστοποιητικά. Άλλωστε ποιός τολμά να υποτιμήσει την τεχνολογία;;;

Κατά αυτόν τον τρόπο βέβαια όλες οι συναλλαγές θα παρακολουθούνται και θα μπορούν να αφαιρεθούν μονάδες σε ανυπάκουους πολίτες για παράδειγμα σε «αρνητές εμβολίου» ή σε «αρνητές μέτρων περιορισμού», θα έλεγαν συνωμοσιολόγοι. Επιπλέον, σε περίπτωση που ένα τέτοιο σύστημα αντικαταστήσει πλήρως τα μετρητά, τότε κανείς δεν θα μπορούσε να αποθηκεύσει χρήματα και θα ήταν πλήρως εξαρτημένος από την όποια ρυθμιστική εξουσία.

Από την Κίνα λοιπόν με προοπτική για όλον τον πλανήτη! Τα έλεγε ο Τζορτζ Σόρος για την Κίνα το 2009

loading...