Θέλετε διακαώς να….επιστρέψετε στην «κανονικότητα»; Ο Bill Gates έχει την απάντηση – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ιδιαίτερα ενεργός με συνεχείς συνεντεύξεις είναι την τελευταία περίοδο ο γνωστός «φιλάνθρωπος».

Την προειδοποίηση πως ο κίνδυνος μιας νέας έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι πιθανή ακόμα και στις αρχές του 2022, απηύθυνε μιλώντας στο δίκτυο CNN ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με τον Gates, οι ΗΠΑ θα έρθουν αντιμέτωπες με πολλούς επιπλέο» θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού, αν δεν ακολουθηθούν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσής του.

Κοινώς τάσσεται για ακόμη μία φορά κατά της πολιτικής Τραμπ, ο οποίος πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν αρνήθηκε να επιβάλλει σκληρά περιοριστικά μέτρα παρά τα λεγόμενα των «ειδικών».

Πρόκρινε τη «λύση» της κλειστής εστίασης ως ένα μέτρο αναχαίτισης του ιού έως ότου επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία -μέσω των εμβολίων;;;- στον πληθυσμό:

«Τα μπαρ και τα εστιατόρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, αφού «δυστυχώς αυτό είναι απαραίτητο. Πρέπει να γίνουν αντισταθμίσεις» καθώς στους «επόμενους τέσσερις έως έξι μήνες καλούμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Ο ίδιος απέκλεισε οριστική επιστροφή στην..«κανονικότητα» πριν τα μέσα του 2022:

«Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 η ζωή θα έχει επιστρέψει πολύ πιο κοντά στο φυσιολογικό από ό,τι είναι τώρα, αλλά ακόμα και μέχρι τις αρχές του 2022, ο κίνδυνος μιας νέας έξαρσης παραμένει».

Και συνέχισε:

«Για περίπου εννέα μήνες, οι μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις θα εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Αλλά μπορούμε να δούμε από τώρα ότι κάπου μεταξύ δώδεκα έως δεκαοκτώ μήνες από τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε σε φυσιολογικά επίπεδα».

loading...