Εμένα η ιστορία μου ξεκίνησε από τα 8 μου χρόνια. Το πρώτο αξέχαστο ακόμη και τώρα περιστατικό συνέβη τότε.

 Είναι καλοκαιράκι, ξημέρωνε Δευτέρα κάπου 5 η ώρα το πρωί,  ακόμη δεν είχε χαράξει η μέρα.

 Κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την αδερφή μου , πάνω από το κρεβάτι μας υπήρχε ένα ανοικτό παράθυρο,  μπαίνοντας το φως από την λάμπα απέναντι του δήμου.

 Μέσα στο δωμάτιο μας υπήρχε ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι μας μια λάμπα με φωτάκι από αυτές τις παλιές με πετρέλαιο, αλλά αυτή ήταν ρεύματος.

 Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ξύπνησα και κοίταξα έξω προς την μεριά της λάμπας του δήμου και είδα ότι δεν είχε ξημερώσει ακόμη. 

 Γύρισα τα μάτια μου προς την μεριά της λάμπας μέσα στο σπίτι…και τότε το είδα  ενα τεράστιο μαύρο πουλί σαν γυπας με κόκκινα μάτια να κάθετε πάνω στο στόμιο της λάμπας…ήθελα να φωνάξω από τον φόβο μου αλλά η φωνή μου δεν έβγαινε ενώ ένιωθα πως μου είχε φύγει ο λαιμός να φωνάζω,  έφερα το σεντόνι και σκέπασα το πρόσωπο μου ένιωθα πως αυτό το πράγμα ερχόταν από πάνω μου φτερουγίζε και καιγόταν το κορμί μου έφευγε και ένιωθα να παγώνει το κορμί μου.

 Άρχισα να κλωτσαω την αδερφή μου με αποτέλεσμα να ξυπνήσει και να τρομάξει,  προσπαθούσε να βγάλει το σεντόνι από το πρόσωπο μου αλλά δεν την άφηνα από φόβο πως ήταν αυτο το πράγμα.

 Έβαλε τις φωνές ξύπνησαν οι γονείς μου και ήρθαν να δουν τι συμβαίνει τράβηξαν το σεντόνι και τρόμαξαν με το θέαμα που είδαν.

 Είχαν γυρίσει τα μάτια μου πάνω δεν φαινότανε η κόρη των ματιών μου , είχα γίνει κιτρινη όλη σαν το λεμόνι παντού έτρεμα σαν το ψάρι λένε.

 Προσπάθησαν να με συνεφερουν με νερό με Κολωνία με ότι τρόπο μπορούσαν. 

 Είχα πάθει τέτοιο σοκ που φοβόμουν να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο χωρίς συνοδεία για πολλές μέρες.

 Άρχισαν να το συζητούν με συγγενείς και ειδικά για το κιτρινισμα που ειχα.

 Τότε τους συμβούλεψαν να με πάνε σε έναν ειδικό κουρέα που ήξερε να γιτευει τέτοια πράγματα,  αυτό που θυμάμαι είναι ότι με ξυραφιασε στο μέτωπο με το σημείο του σταυρού και μου έκοψε με το ξυράφι το πετσακι που έχουμε μέσα στο πάνω χείλη,  έπρεπε λέει να φύγει το κακό αίμα. 

 Ύστερα από λίγες μέρες Αρρώστησα σοβαρά με κίνδυνο να χάσω την ζωή μου νοσηλευτικά σχεδόν 3 μήνες στο λοιμωδών νοσοκομείο με οξεία λοιμώδη ηπατίτιδα από το συκώτι μου εξού και το κιτρινισμα.

 Όταν βγήκα από το νοσοκομειο είχα άλλες δύο επαφές με αυτό το πλάσμα,  με αποτέλεσμα να με πάνε στον αγ. Νικόλα την μεγάλη εκκλησία στον Πειραιά να με διαβάσει ο ιερέας και να με περάσει κάτω από την Αγία Τράπεζα τρεις φορές,  πιστεύω πως είμαι το μόνο κορίτσι που του επέτρεψαν να μπει στην Αγία Τράπεζα εκείνη την εποχή.

 Έχω πολλές ιστορίες να σας πω περίεργες αλλά κάποιες φορές σωτήριες για κάποιους ανθρώπους που τελευταία στιγμή απέτρεψαν τον θάνατο τους .

loading...