3,5 εκατ. πριμ από τον ΚΑΡΕΛΙΑ.

Η εταιρία μοιρασε το ποσό των 3,5εκ ευρώ σε εργαζόμενους αλλά και δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα.

Ο Ανδρέας Καρέλιας με ηλεκτρονικό του μήνυμα προς τους εργαζόμενους ανέφερε:

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ 2020

“Ήταν μια χρονιά που όμοιά της δεν έχουμε ξαναζήσει. Όποια σενάρια κι αν είχαν μπει στην προσομοίωση, σίγουρα έλειπε μια λέξη: “Πανδημία” υπογράμμισε ο κ. Καρέλιας και συνέχισε:

“Και δεν έλειπε μόνο από τα δικά μας σενάρια, αλλά και από όλα τα σενάρια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Από μικρό παιδί, δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου, να μην είμαστε, τη σημερινή μέρα, μαζί στην καθιερωμένη γιορτή του εργοστασίου. Κι αυτό, τόσο στις καλές όσο και στις λιγότερο καλές χρονιές. Φέτος, για πρώτη φορά, οι συνθήκες επιβάλλουν να βρισκόμαστε μεν νοερά μαζί, αλλά χωρίς την παραδοσιακή εορταστική μας συνάθροιση, χωρίς τη ζεστή χειραψία μας”.

“Σημασία όμως έχει ότι είμαστε όλοι εδώ και ότι δεν λείπει κανείς. Και σε αυτό το σημείο θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω και εσάς, έναν προς έναν, διότι όσα μέτρα και να είχαμε λάβει από την πύλη του εργοστασίου και μέσα, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα αν η στάση μας έξω από την εταιρεία δεν ήταν εξίσου υπεύθυνη με την στάση μας εντός των εγκαταστάσεών μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Ιατρό της εταιρείας, κ. Θ. Μαρκόπουλο, καθώς και όλη την επιτροπή στελεχών που συνεργάσθηκε στενά μαζί του, ώστε σε έναν χώρο 500 και πλέον εργαζομένων να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Οι έγκαιρες παρεμβάσεις που έγιναν από τις αρχές Μαρτίου, αρκετά πριν από το πρώτο “lockdown”, υπήρξαν καθοριστικές για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος”.

Οι δωρεές  άγγιξαν το ποσότων 700.000 ευρώ:

1) Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) ποσό 50.000 ευρώ.

2) Στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας ποσό 60.000 ευρώ.

3) Στο Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ) ποσό 50.000 ευρώ.

4) Στα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας ποσό 75.000 ευρώ.

5) Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ποσό 125.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας μεταξύ ασθενών και νοσηλευτικών σταθμών μέσω της εγκατάστασης νέων συστημάτων ψηφιακής τεχνολογίας.

6) Στο Ίδρυμα Ευσταθίας Ι. Κωστοπούλου “Το Περιβόλι της Γιαγιάς” για την πολυετή συνεισφορά του προς το παιδί, ποσό 70.000 ευρώ.

7) Στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Καλαμάτας για το Κοινωνικό Φαρμακείο, ποσό 50.000 ευρώ

8) Στο Κέντρο Φροντίδας Βρεφών “ΜΗΤΕΡΑ” ποσό 100.000 ευρώ

9) Στο “Χαμόγελο του Παιδιού” ποσό 120.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα πήγαν σε εργαζόμενους της εταιρίας

loading...