Κρήτη: Στον ανακριτή ο πατέρας που κατηγορείται ότι με τον 24χρονο γιο του σκότωσε το άλλο του παιδί

 Ο 26χρονος γιος εξέπνευσε τα ξημερώματα της Κυριακής έπειτα από δύο ημέρες

Στον Ανακριτή απολογούνται σήμερα, πατέρας και γιος μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο, ανήμερα των Χριστούγεννων με τον 26χρονο, δεύτερο γιο της οικογένειας να τραυματίζεται σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο και να αφήνει στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας, την τελευταία του πνοή στην εντατική.

«Δυστυχώς ο 26χρονος έπαθε αιμορραγικό σοκ και εξέπνευσε», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του.

Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Μάλιστα, το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι συχνοί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο 55χρονος πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντας του μαχαιριές στο σώμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ασθενοφόρο αμέσως μετά το συμβάν καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο.

Αρνείται ότι μαχαίρωσε τον γιο

Την Κυριακή όποτε και υπέκυψε στα τραύματα του ο  26χρονος, ο 55χρονος πατροκτόνος ο οποίος αρνείται ότι μαχαίρωσε τον γιο του, όταν ενημερώθηκε για αυτή την τραγική εξέλιξη, αντέδρασε ήπια.

Μάλιστα η σύζυγος του 55χρονου, η οποία παρέδωσε το φονικό κουζινομάχαιρο, στηρίζει σύμφωνα με τις πληροφορίες τον 24χρονο γιo της και υποδεικνύει τον πατέρα ως τον δράστη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 26χρονο θύμα ήταν γνωστός των αστυνομικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και κλοπών.

Ο 55χρονος, πλέον πατροκτόνος, και ο 24χρονος γιος του πέρασαν την Κυριακή το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Θα απολογηθούν χωριστά – Κρατούνται χωριστά

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί έκανε λόγο για πρόκληση σωματικών βλαβών ωστόσο εξαιτίας της κατάληξης του 26χρονου οι κατηγορίες άλλαξαν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, θα απολογηθούν χωριστά ενώ κρατούνται επίσης χωριστά.

loading...