«Βιονικός» παππούς με κορμί 20άρη, κολυμπάει και τρέχει έξω στους -12 – Βίντεο

 Ο 67χρονος Βρετανός Μάικ Μίλεν είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, καθώς έχει καταπληκτική φυσική κατάσταση κάνοντας αποκλειστικά καλλισθενική γυμναστική.

Ο Μάικ Μίλεν από το Κεντ, με 9.000 followers στο Instagram, εντυπωσιάζει με τα βίντεο γυμναστικής που ανεβάζει και τους εντυπωσιακούς του κοιλιακούς, με μία λεπτομέρεια: είναι 67 ετών και έχει δύο εγγόνια.

Ο σούπερ γυμνασμένος παππούς είναι personal trainer για πάνω από μια 20ετία και γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, αποδίδοντας την τρομερή φυσική του κατάσταση στο «καλύτερο γυμναστήριο του κόσμου», την ύπαιθρο.

Ο Μίλεν, που περιστασιακά κάνει και το μοντέλο, κολυμπάει σε παγωμένες λίμνες, τρέχει στα δάση και στις παραλίες και τα τελευταία χρόνια κάνει κρύο ντους στον κήπο του, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

Εξπέρ στην καλλισθενική γυμναστική

«Η γυμναστική είναι σημαντική για μένα, καθώς σε όλη μου τη ζωή μου έχει δώσει μια φανταστική ποιότητα ζωής και συνεχίζει να το κάνει κάθε μέρα. Η οικογένεια μου με θεωρεί παράξενο και κάποιες φορές ανησυχεί για κάποια πράγματα που κάνω, όμως γενικά είναι περήφανοι νομίζω γι’ αυτό που είμαι.

Ο Μάικ εξασκεί κυρίως καλλισθενική γυμναστική η οποία είναι ένας τύπος γυμναστικής επικεντρωμένος στο πώς να ασκείσαι χρησιμοποιώντας ελάχιστο εξοπλισμό.

loading...