«ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΡΘΙΕΣ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑ ΜΕ 2 LOCKDOWN. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ 3ο LOCKDOWN ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ». ΥΠΟΓΡΑΦΗ…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

 Τα εισαγωγικά δεν περιλαμβάνουν λόγια του Μητσοτάκη, περιλαμβάνουν γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα τα οποία δεν τολμά κανένα συστημικό ΜΜΕ να πει. Ο Μητσοτάκης καλύπτεται πίσω από την πανδημία του κορωνοϊού προκειμένου να δικαιολογήσει όσα τερατουργήματα διαπράττει σε βάρος του λαού. Το lockdown σκοτώνει την ελληνική οικονομία, κατά συνέπεια σκοτώνει τα ελληνικά νοικοκυριά, σκοτώνει την ίδια την Ελλάδα. Αξιόλογοι επιστήμονες (τους οποίους τα συστημικά κανάλια δεν εμφανίζουν), όπως ο καθηγητής κ. Ιωαννίδης στηλιτεύουν το έγκλημα Μητσοτάκη να πραγματοποιήσει 2 lockdown. 

Τα αποτελέσματα αυτών των πράξεών του, είχαν ως συνέπεια να εξαερώσουν την ελληνική οικονομία και να τσακίσουν όσες επιχειρήσεις μπόρεσαν να αντέξουν  10 χρόνια μνημόνια και βαριά φορολογία. Τώρα πλέον χάθηκε η πελατεία και στέγνωσε η αγορά από χρήμα. Και παρά το ότι γίνονται όλα αυτά, παρά το ότι ο Μητσοτάκης βλέπει τα αποτελέσματα των πράξεών του, ήδη συζητείται το ενδεχόμενο να έχουμε 3ο lockdown με την αυγή του νέου έτους. Θα είναι η χαριστική βολή στην Ελλάδα και στις μικρομεσαίες (κυρίως) επιχειρήσεις της. 

Όλα αυτά δεν θα γίνονταν αν είχαμε έναν πατριώτη πρωθυπουργό. Έχουμε όμως πρωθυπουργό που υπακούει εντολές γερμανικής προέλευσης. Όσα όσα πράττει ο Μητσοτάκης είναι συνταγή Μέρκελ για την εξαφάνιση της ελληνικής οικονομίας και κατ’επέκταση εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάδα ετοιμάζεται να παραδοθεί ενώπιον της Τουρκικής βουλημίας και να απωλέσει εδάφη διότι δεν θα έχει τη δύναμη να αντισταθεί στο ελάχιστο. Ό,τι ακριβώς επιθυμεί η Γερμανία: να δώσει κομμάτια της Ελλάδος στην Τουρκία, να υποδουλώσει τη χώρα μας, ελέγχοντας με αυτό τον τρόπο (με την Τουρκία) Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο.    

https://indobserver.gr

loading...