ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ LOCK DOWN ΠΡΙΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

 “Παρακαλείται ο κ. Τσιόδρας να  δεχθεί τα ανωτέρω ή να πείσει για το αντίθετο”

Κύριοι Βουλευτές,

Αυξάνονται συνεχώς οι θάνατοι ηλικιωμένων.  Εσκεμμένο έγκλημα ή παράνοια;

Αν και από πριν θα έπρεπε να προβλεφθούν τα θανατηφόρα αποτελέσματα του lock down, αποτελεί  έγκλημα το να επιμένεις σ αυτό, όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν,  τις  μεγάλες θανατηφόρες επιπτώσεις του.

 

Έτσι πέραν της διάλυσης της οικονομίας με το έγκλημα της δημιουργίας 600.000 ανέργων από το κλείσιμο 70.000 επιχειρήσεωνΈχουμε αποδεδειγμένα συνεχή αύξηση των  θανατηφόρων επιπτώσεων του lock down

Επειδή προφανώς λόγω του lock down (όπως είχε επισημανθεί και από τον Καθηγητή Ιωαννίδη και από την ταπεινότητα του γράφοντα), οι ηλικιωμένου   μένουν όλη μέρα με τους νέους συγγενείς τους,  φορείς του ιού.

 

Έκλεισαν τώρα και τα δημοτικά. Με το κοριτσάκι της φωτογραφίας να υπερηφανεύεται «έξυπνα» γι αυτό το «έγκλημα» αποκλεισμού των μικρών παιδιών από τα σχολεία τους. 

Με τη «λογική» να μην μολυνθούν τα παιδάκια και να μην μεταφέρουν τον ιό στα σπίτια τους. Με τους ηλικιωμένους (χωρίς αυστηρές στο σπίτι οδηγίες γι αυτούς) να μένουν επίσης πάλιν, συνεχώς  με τα μάλλον  λογικά, σίγουρα φορείς  παιδάκια.

        

Επιπλέον οι μη εργαζόμενοι νέοι,  που μόνον βγαίνουν για όσα ψώνια μπορούν, γίνονται ή είναι φορείς πολλοί του ιού (τουλάχιστον 40% στη Θεσσαλονίκη σε ορισμένες περιοχές της) και είναι όλη μέρα στο σπίτι με τους υπερήλικες, γονείς τους και τους παππούδες τους.

 

Το lock down του κ. Μητσοτάκη και όλων των μνημονιακών συντρόφων, θα πετύχει, προφανώς όταν δεν θα υπάρχουν άλλοι ηλικιωμένοι. Ηθελημένα (ελπίζω όχι, σε όλην την ΕΕ) ή από λανθασμένες εκτιμήσεις.

 

Έκαναν επίσης όλους τους Έλληνες να ανησυχούν όχι μόνον μήπως αρρωστήσουν.

Αλλά να ανησυχούν μήπως δεν βρουν και ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας)

 

Προφανώς η μόνη λογικά λύση (όποιος έχει αντίθετη άποψη ας μας πείσει γι αυτό), είναι τα αυστηρά και πλήρως καθορισμένα μέτρα προστασίας των  άνω των 60 ετών.  Και των εχόντων καθορισμένα υποκείμενα νοσήματα. Με όλους τους άλλους να εργάζονται κανονικά.

Και έτσι θα δημιουργηθεί και ανοσία αγέλης.

 

Παρακαλείται ο κ. Τσιόδρας να  δεχθεί τα ανωτέρω ή να πείσει για το αντίθετο.

Παρακαλούνται επίσης τα κόμματα της αντιπολίτευσης να λάβουν σχετική θέση.

Γνωρίζοντας επιπλέον, ότι με την παρούσα «λογική» το lock down διαρκές θα είναι και συνεχές και επαναλαμβανόμενο

 

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...