GEWKWN : ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Έχει αρχίσει ο μεγάλος διωγμός….

ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ : Ο Σταυρός, είναι η πίστη σας, η Ορθοδοξία, η αγάπη για τον Χριστό, εμένα θα κυνηγά, και εσείς που πιστεύετε σ’εμενα θα κυνηγηθείτε, δεν έχετε καταλάβει ότι έχει αρχίσει ο μεγάλος διωγμός, είσαστε υπό διωγμό, γι’αυτό τώρα πρέπει να είστε Μαζί Μου, με Τον Χριστό, μαζί με Την Αγία Τριάδα, γιατί αν τυχόν , παιδιά μου, χαθείτε από Εμένα θα είστε σαν το απολωλο  πρόβατο που ο ποιμένας ο καλός, αφήνει τα 99 μέσα στο μαντρί και τρέχει να βρει το ένα που χάθηκε……. Μην γίνεστε το ένα.

Μην φοβάστε, να έχετε πίστη στην ψυχή σας, πότε σας άφησα, πότε σας παράτησα, πότε δεν έκανα αυτά που εσείς αιτείτε, πότε Εγώ δεν ήμουν δίπλα σας, στον πόνο σας, και στις χαρές σας, πότε , εσείς με τρεις λέξεις με φωνάξατε  ‘’ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ ‘’ και Εγώ, το έλεος του Πατέρα μου δεν το έδωσα επάνω σας ; γι’αυτό μην φοβάστε…..

Όπως τα σχέδια τα δικά τους είναι τόσο κακούργα και μαύρα και σκοτεινά απέναντι σας, τόσο Φως θα ρίξω άπλετο από πάνω για να τα δείτε με γυμνό μάτι, για να δείτε πλέον το ξεκαθάρισμα της ήρας από το σιτάρι.

Θα δείτε ακόμα και τους ποιμένες σας που μερικοί θα βάλουν προβιά επάνω στο δέρμα του λύκου για να μην φαίνονται ότι είναι λύκοι από μέσα.

Θα δείτε πολλές αλλαγές του συστήματος, ένας να πέφτει ο άλλος να σηκώνεται, ένας ηγέτης σήμερα ένας άλλος αύριο…… .αυτοί δεν είναι ηγέτες, ένας είναι ο ηγέτης, Ο ΘΕΟΣ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, κανένας άλλος, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ, και γι’αυτους που δεν την γνώρισαν ποτέ , και γι’αυτους νοιάζεται Ο Ουράνιος Πατέρας.

Παιδιά μου,  έκρυψαν τον Θεό και τους έχουν πλανέψει, είναι όπως οι παγίδες που είναι μέσα στο δάσος, που ανοίγεις μια σχισμή και βάζεις κάτι κλαδιά από πάνω για να πέσουν μέσα οι παγιδευμένοι, αυτοί είναι οι πλανεμένοι οι σημερινοί, τους δείχνουν το δάσος, την ομορφιά του δάσους, την ομορφιά του Λόγου Του Χριστού, και σας λένε ότι και αυτοί είναι με τον Χριστό, και σιγά σιγά σας απομακρύνουν από τον ποιμένα σας, από τον Πατέρα σας, από τον Χριστό σας, και μετά πέφτετε στις παγίδες που έχουν ανοίξει αυτοί, αυτή είναι η πλάνη.

Και λέμε έχει πλανηθεί αυτός , γιατί όμως;;;  διότι οι ποιμένες ξέχασαν τα πρόβατα έξω και ο λύκος τους είπε ‘’ελάτε να σας φυλαξω εγώ, είμαι καλύτερος από  αυτούς τους ποιμένες ‘’  αυτές είναι οι αιρέσεις που σήμερα έχουν άνθηση λόγο ανικανότητας των δικών Μου, που αυτοί είπαν ότι θα είναι δικοί Μου, αυτοί που σε μένα έδωσαν λόγο ψυχής, όχι όρκο, οι ιερείς δεν δίνουν όρκο, δεν ορκίζονται , δίνουν λόγο ψυχής, νυμφεύονται Εμένα Τον Χριστό, και ξαφνικά με δόλιο τρόπο παίρνουν διαζύγιο ψυχής……. ΣΑΛΕΨΑΝΕ.

Σάλεψε ακόμα και η φύση που θα δώσει πολλούς Σεισμούς, πολλές πλημμύρες, πολλούς πολέμους, διότι σάλεψε ο άνθρωπος και άφησε τα ηνία που είχε στα χέρια του, τα δεσμά με τον Θεό και τα έδωσαν σε αυτούς που έπεσαν και δεν πρόκειται να σηκωθούν ποτέ, σε αυτούς που ο Θεός, Ο Ουράνιος Πατέρας και Η Αγία Τριάδα τους ξέκοψε από το σώμα τους  ως νεκρούς και τους έθαψε επί της Γης…… αυτοί λέγονται και υιοί της απώλειας , άγγελοι του σκότους, αυτοί σας ρίχνουν στην πλάνη.

Αυτοί που αντί για ψυχή έχουν το χρήμα,  και αγόρασαν στο μαύρο παζάρι της σκλαβιάς την ψυχή σας, και εσείς την πουλήσατε, όχι όλοι.

Παιδιά μου, γυρίστε στον Θεό σας, στον Χριστό σας……. με ποιο τρόπο γίνεται ο γυρισμός;;;

Με μετάνοια, μετά πόνου και δακρύων, τα δάκρυα να φεύγουν από τα μάτια σας και από τα μάτια της ψυχής σας, όπως ο ιδρώτας Μου και το Αίμα Μου, του χριστού σας που έσταζε στους δρόμους του Γολγοθά και της Ιερουσαλήμ.

Προσέξτε, Ο Θεός ποτέ δεν ζήτησε από εσάς να υποτάσσεστε σε Αυτόν, άφησε ελεύθερη την βούληση σας, ακόμα και την αυτοεκτίμηση σας.

Σας έδωσε πίστη, θάρρος, κουράγιο και μετάνοια, εξομολόγηση, σας έδωσε σώμα και αίμα για να τραφεί η σάρκα σας, το αίμα σας το κύτταρο σας που σήμερα θέλουν να σας το ΑΛΛΑΞΟΥΝ με τα περίφημα λόγια περί υγείας και προσπάθειας για να μην πεθάνετε, για να μείνετε μερικά χρόνια ζωντανοί, δήθεν υγιείς ………και να πεθάνετε από την στιγμή που θα δεχτείτε στην ψυχή σας αυτό που θέλουν να κάνουν σήμερα σε όλη την ανθρωπότητα.

Ο Θεός για όλους σκεφτεται, γι’αυτους που τον γνώρισαν και γι’αυτους που δεν τον γνώρισαν, για όλες τις ψυχές, Ο Ουράνιος Πατέρας για όλους σκεφτεται, ετσι λειτουργεί Ο Ουρανός, τα δεσμά του Ουρανού επί της Γης.

Θα είστε ένα καράβι που ξέχασε να δέσει καλά στον μόλο, και τότε οι φουρτούνες που έρχονται, θα το πάρουν μέσα στον ωκεανό της θλίψεως και θα το καταβροχθίσουν τα κύματα αυτών που ποτέ δεν πίστεψαν, και αυτοί που πίστεψαν αλλά έχουν πλανηθεί, και αυτοί που πιστεύουν αλλά έχουν φοβηθεί…..

loading...