Editorial- Κρίση – Άποψη Αμερικανικές Εκλογές

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου ανεξάρτητος πολιτευτής

   Συνέλληνες εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του του Αμερικανικού λαού θα είναι νικηφόρο για τον Τράμπ.

   Υπήρξε ίσως ο μόνος από λίγους ηγέτες που αντιστέκεται με σθένος και αποφασιστικότητα στην επιβουλή, την επίθεση των ελίτ  του κόσμου που το εκτυφλωτικό φως της ύλης και η έπαρση τύφλωσαν τη συνείδησή τους. Εναντιώνεται σφόδρα στους ηγέτες που τους υπηρετούν και φτωχοποιούν τους λαούς τους με πειθαναγκαστικά αυταρχικά μέτρα.

   Αντιμετώπισε την επιβαλλόμενη υγειονομική κρίση του Κορωνοΐου με εμπροσθοβαρή οικονομικά μέτρα προς όφελος των Αμερικανών, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε σε διάφορα επίπεδα από τους αντιπάλους του και τα Μ.Μ.Ε παγκόσμια με βρόμικο και προβοκατόρικο τρόπο, όμως άντεξε!

   Ο Μπάϊτεν , ο αντίπαλός του, επέδειξε ατολμία, επιφαινόμενο ανθρωπισμό, υποτακτικότητα στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Είναι αδύνατος, δεν μπορεί, είναι άπραγος.

   Η νίκη του Τραμπ, το μη χείρον βελτιστον, είναι επομένως αναγκαία, θα σηματοδοτήσει σε παγκόσμιο επίπεδο την ήταν του Κορ(οϊδοϊού)ωνοϊού και του σύγχρονου απάνθρωπου Κινέζικου οικονομικού μοντέλου του άγριου Καπιταλισμού  με σύμβολο το έμβλημα του Κομμουνισμού της εργατιάς, που χρησιμοποιείται ως πρότυπο επιτυχίας των ισχυρών σε βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των λαών.

loading...